A tanúnak kell állnia az egész legénybúcsút?
Dehogy, azt a barátok állják, akik ugyanúgy részt vesznek a bulin.
Magyarul mindenki fizet, aki ott van, csak a vőlegény meg a lány/lányok nem. :D
A mai világban, akár 50-100 embert etetni, de főleg itatni egész éjszaka? Plusz még a megrendelt csajokat is fizetni?
Jézusom, dehogy!
Ha lesz legénybúcsú, az az esküvő része és a vőlegény állja a kiadásokat, viszont a tanú dolga ezt megszervezni.
Ha a házasulandó pár ezt másképp látja, akkor add vissza a "megtiszteltetést"!
Mindenesetre ezt előre tisztázzátok!
2-es vagyok.
Lehet, úgy is, ahogy az 1-es írja, hogy a barátok adják össze, megállapodás kérdése.
Ahol én élek, ott a vőlegény finanszírozza, de lehet ettől eltérni.
Változatlanul azt mondom, ezt mindenkivel előre tisztázni kell, nehogy egy részeg társulattal ott álljál hajnalban és senki nem akar fizetni!
#1 vagyok. Nem is gondoltam volna, hogy van olyan legénybúcsú ahol a vőlegény állja az egész mulatságot.
Általában a vendégek összejönnek, kitaláljuk, hogy mi legyen, a tanú, vagy aki felvállalja az megszervezi, és mi vendégek összeadjuk a pénzt.
Pont ez a lényeg, hiszen megajándékozzuk a barátunkat az utolsó "szabad" estéjével. Ő meg megtisztel minket, hogy ezt az estét velünk tölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!