Miért félek barátkozni?
Önbizalmat senki nem tud neked itt írásban küldeni neked, erre sajnos magadnak kell rájönnöd, ami akár hosszadalmas idő is lehet.
Szerintem normális, hogy az ember máshogy viselkedik azzal, aki csak egy iskolatársa és máshogy azzal, aki a legközelebbi körébe tartozik, fontos számára így egyértelmű, hogy közvetlenebb velük. Ahogy normális a kicsit alacsonyabb önbizalom ilyen korban, amit építgetni kell, amire nincs recept, maximum más életéről olvasgathatsz, hogy hogy talált rá önmagára. Szerintem egyszerűen nincs olyan ember a környezetedben, akiben látnád a lehetséges barátot, emiatt van az elzárkózásod.
24 leszek és arra kellett rájönnöm, hogy hiába vettem természetesnek, hogy barátnőim vannak, csak a baj volt mindegyikkel. Irigység, kibeszélés, versengés, ami egy srác barátnál egyáltalán nincs így. Nem azt mondom, hogy minden lány így viselkedik, talán csak én hoztam ki belőlük ezt, de mára már találtam pár fiú barátot, akikkel sokkal spontánabb vagyok, természetesebb és sokkal nyitottabb vagyok, míg a lányokkal néha csak befeszültem, hogy nehogy hülyének nézzenek valami miatt, pedig évek óta ismertem őket, valahogy mégis bennem volt ez a megfelelési kényszer, nem is tudom megmagyarázni a pontos okát.
Ez csak az én esetem, lehet neked sikerülne más körben találnod értelmesebb, nem csak a felszínt érdeklő lányokat. Szerintem csak rossz közegben próbálkozol, nem veled van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!