Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kellene csinálnom, hogy...

Mit kellene csinálnom, hogy ne csak akkor keressen a barátnőm, "ha kell neki valami"?

Figyelt kérdés
Együtt járunk egyetemre (más szakra), és szerintem csak az köt össze minket, hogy gimibe is együtt voltunk, mert egyébként csak akkor találkozik velem, ha vásárolni kellene, és menjek vele, vagy ha épp mással nem tud menni ebédelni, vagy ilyesmi, akkor menjek vele.. Illetve hogy a vonaton is együtt menjünk, mert ő egyedül nem akar vonatozni, bár az tényleg tök rendes tőle, hogy kocsival a szülei kivisznek, de én inkább megoldanám magam, meg kicsit furcsák a szülei... Én tényleg szeretnék barátkozni rendesen, kérdezgetem, hogy mi van vele stb. stb., de ő sose kérdez felőlem, és néha ez nagyon idegesítő tud lenni, amolyan plüssállatnak érzem magam.
2017. febr. 11. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Bingó! Jól látod a helyzetet. Én nem is nevezném barátnőnek, csak egy közelebbi ismerősnek.
2017. febr. 11. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha nem kivancsi rad nem tudod kenyazeriteni. Keress olyat aki nem utanfutokent tekint rad.
2017. febr. 11. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a barátnőd, csak egy ismerős. Keress más barátokat, vele meg szakítsd meg a kapcsolatot vagy maradjon meg ez az "egymás kihasználása" érdek dolog.
2017. febr. 11. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!