A szép emberek nem szívesen beszélgetnek átlagos/csúnya emberekkel? Miért?
40
Nem hiszem el, a 40-ik hozzászóló végre válaszolni is akar a kérdésemre. Köszönöm. Nagy megkönnyebbülés.
Ne haragudj, hogy közbevágok, de ez akkor sincs így, ha az erőlködéstől vért hánytok a kérdezővel. Nem ismertek elég embert. Vagy csak a macákon akad meg a szemetek. Sajnálatos, mert a világ elég sokszínű, tele mindenféle emberrel.
De tessék csak nyugodtan ismételgetni az előre eldöntött dolgokat. Sok értelme van.
Én inkább úgy kompenzáltam, hogy mindig lehetett rám számítani, meg mélyebb dolgokról is lehetett beszélgetni velem. Más pluszt nem nyújtottam. A nőknél sokkal nehezebb volt a dolog, láttam rajtuk, hogy totálisan el akarnak kerülni minden téren. Csak akkor sikerült áttörni a dolgot, amikor rá voltak kényszerítve a társaságomra sokszor, utána már igényelték is. Kapcsolat így sem jött össze.
Ennek ellenére nem értek veled egyet 100%-ban, mert csak általánosságban igaz a dolog, vannak kivételek. Ha tudományosabb választ akarsz, akkor talán azért lehet, mert a kinézethez kapcsolódik az egészség, a természet meg csak az egészségeseket tűri meg (szerintem).
Szerintem ez hülyesèg.. úgy ahogy van.. Bár ènis azt veszem èszre,hogy manapság egyre több az ilyen ember..aki mèg a barátságokba is a külsőt nèzi .. ès leginkább az a mèrvadó számára.. elèg szomorú mondjuk.
Mármint èn a környezetembe ezt tapasztalom..
Èn ezeket valahogy sose nèztem..a belső a fontos,nm más.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!