Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A facebookon igy viselkednek?

A facebookon igy viselkednek?

Figyelt kérdés

kb 10 ismerőssel beszélgetek 100-ból,akikkel élőben is talizunk ritkán és jókat beszélgetünk.ezek barátok vagy rokonok.faceboon azonban bármit irok,"majd jövök,vagy mikor jöttök el?vagy finom volt a sütid,agy szülinapi köszöntés,vagy to most elmehettek a discoba én nem tudok,szoval bármi és sokszor nem is válaszolnak,ha igen,akkor van hogy 1 hét mulva.ebben az érdekes hogy nem egy ilyen van,bartnőm is,sógornőm,vagy kuzinom,mindenki ilyen a fb-on mik a tapasztalatok.?ti hány emberrel és hányszor taliztok és milyen gyakran beszélgettek fb-on másokkal?

de amugy én soha nem posztolok,csak like-olok.havi egy képet rakok fel a gyerekemmel haverokkal.

(anya ellenben napi 10 fotó,selfy-k,és saját magát is like-olgatja)

az is érdekelne,hogy pl.ha régi ismerőseitek vannak.mi az illő.pl.akikkel utoljára általnosban tallkoztam,és like-oltam pár képeiket,nekem egyet se like-olnak iszont(kivéve 2 ember),én legalbbis bunkónak érezném magam,nem rdekelne hogy fura-e mert régen ismertem.

érdekelnek a ti történeteitek is...

2017. jan. 30. 07:10
 1/5 A kérdező kommentje:
a fiam tett tönkre pár betűt kérlek ne a helyesirással foglalkozzatok hanem a kérdéssel,köszönöm
2017. jan. 30. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Face=KUKA!!

Lájkolgatni meg nem azért kell, hogy visszalájkolgassanak! :D

Ha te ezért csináltad, akkor nem tudod, hogy mire is való :)

2017. jan. 30. 07:34
 3/5 A kérdező kommentje:
nem érdekelt like-olnak-e hisz én kezdeményeztem és folytattam is,csakami tetszett,csak azért az ennire semmibe vevés kicsit bunkóság.pl.terhes gratuláció vagy szülinapi köszöntés-nincs viszonozva.
2017. jan. 30. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ritkán használom a facebookot, a barátaimmal személyesen vagy Skype-on beszélek (van, akivel hetente pár órát egyhuzamban, van, akivel havonta/kéthavonta, ha meg nagyon pötyögni akarunk (pl. történt valami napközben, amit azonnal meg akarunk osztani), arra ott a Whatsapp.

Számomra teljesen alap, hogy nem várok ezekre azonnali választ, ha valami sürgős, akkor inkább felhívom, sokkal direktebb.

Ritkán osztok meg dolgokat és nem érdekel, ki lájkolja a megosztásaim és ki nem vagy felköszöntenek-e vagy sem. Nincs is kinn a szülinapom, a jóbarátaim tudják úgyis fejből, haveroktól meg nem várom el, hogy emlékezzenek. Ha látok valamit, ami tetszik, arra megy a like, de ez is igen ritka, főleg, hogy hetente 2x, ha belépek és 15-20 percnál több időt akkor sem töltök ott.

Az olyan régi ismerősöket, akikkel x ideje (általában egy évnél húzom meg a határt) nem beszéltem semmilyen formában, pedig letörlöm. Ha egyszer nem vagyunk aktívan egymás életében, az annyit jelent, hogy nem kifejezetten érdekel minket egymás sorsa, szóval szvsz tök felesleges, hogy fenn legyünk egymásnak. Az, hogy "régen ismertem" egész pontosan egyetlen lópikulát sem ér, ha egyszer a jelenben tojunk egymásra.

2017. jan. 30. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt írtad!

"az is érdekelne,hogy pl.ha régi ismerőseitek vannak.mi az illő.pl.akikkel utoljára általnosban tallkoztam,és like-oltam pár képeiket,nekem egyet se like-olnak iszont(kivéve 2 ember),én legalbbis bunkónak érezném magam,nem rdekelne hogy fura-e mert régen ismertem. "

UTÁNA MEG SIMÁN LETAGADOD!! GRATULA!!

Á, TE TÉNYLEG NEM AZÉRT LÁJKOLGATSZ, MERT VISZONT VÁRTAD! ELMONDTAM: NEM ERRE VALÓ ÉS KÉSZ!! ÖNBIZALOM HIÁNYODAT MEG MÁSHOL VEZESDD LE! NE A LÁJKOLT/NEM LÁJKOLTAK SZÁMÁBAN!

2017. jan. 31. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!