Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket mennyire ijesztenek...

Titeket mennyire ijesztenek meg az idegenek Facebookon?

Figyelt kérdés

Élőben nagyon nem megy a kommunikálás, ezért inkább interneten csinálom. Viszont nem szeretnék én lenni az a srác az ismerőseim szemében, aki 'élőben alig tud köszönni, de facebookon regényeket ír', ezért leginkább vadidegen lányokkal beszélgetek Facebookon.

A probléma ezzel csak az, hogy nem sokszor sikerül.. :D

Igazából csak mostanában realizálódott bennem, hogy valószínűleg nem azért nem akarnak ezek a lányok mesélni magukról (vagy egyáltalán válaszolni az üzeneteimre), mert bunkó/nyomulós vagyok, hanem mert nem ismernek. Van, aki nem ráz le és valamilyen szinten beszélgetünk, de például az egyik csajjal már tavaly nyár eleje óta írogatunk és még mindig rohadtul érzem, hogy nem bízik bennem.. Nekem ezt nagyon nehéz felfogni, mert én (sajnos) szinte mindig mindenkiben teljesen megbízok, lényegtelen, hogy ismerem-e.

Téged mennyire ijesztene meg, ha valaki (pl egy hozzám hasonló) rádírna Facebookon, hogyan reagálnál a közeledésére?

Mivel a Facebook ezek szerint nem a legjobb hely erre, ezért van bármiféle oldal (ami nem halott), ahol barátkozni lehet? Vagy egyáltalán hogy a rákban szoktak az emberek internetes barátságokat kötni?

17/F

2017. jan. 26. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok az az "élőben kommunikálós fajta", rám is írtak már idegenek, de ritkán válaszoltam, mert nekem már adva van a baráti köröm. Szerintem ezeknél a lányoknál is ez lehet + elég sok hírt hallani, amiben az idegenek felé nyitó lányok "pórul járnak".

Ahol szerintem lehetne ismerkedned normálisan és nem furcsállnák, az pl. egy fórum, csoport, ahol van valami közös téma, zene, hobbi, ami összeköti az oda írogató embereket.

2017. jan. 26. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Facebookon belül is vannak ismerkedős csoportok. Ott ha írsz valakinek az nem olyan fura,mert nyilván azért van ott mert ismerkedni szeretne. De ha csak úgy random bejelölsz lányokat,akik nincsenek ilyesmi csoportokban,az azért elég furcsa. Én konkrétan nem is írnék vissza egy idegennek, mert nem vagyok benne ilyen csoportokban és pont azért ,mert nem akarok ismerkedni. Szerintem első körben lépj be egy ilyen csopiba , csak ezzel az a baj,hogy a 90% uk csak szexre megy meg már nem fiatalok. Mert általában a fiatalok nem ilyen csoportokban ismerkednek. Viszont van egy csoport a Tumblr Magyarország , na ott mindig írnak ki fiúk-lányok, hogy ismerkednének, beszélgetnének. Bár ott az átlagéletkor kb 14-15-16 év. De buztos vannak idősebbek is. Próbáld ki.
2017. jan. 26. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem társkereső oldalon próbálkozól? A facebook nem igazán erre való.
2017. jan. 26. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont így próbált velem ismerkedni egy srác. Élőben köszönni sem köszönt,viszont többször írogatott rám ismerkedés céljából facebook-on. Mondjuk 9 évvel idősebb is nálad. Ignoráltam, 26 évesen szedje már össze magát. Ha köszönni sem tud,nem érdekel h mit akar. Te még tinédzser vagy,el lehet nézni a dolgot egy ideig,de szerintem fejleszd inkább a kommunikációs képességedet.
2017. jan. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!