Az egyik barátnőm az összezördülés után levette facebook-on a megjelölést a közös képeinkről, ami neki fel van téve. Vagyis eltávolított engem róla. Mi a véleményetek erről? (bővebben lent)
Már évek óta jóban vagyunk,de nem először fordul elő ilyen.Pedig állítólag szeret,már mondta nem egyszer.Ti mit gondoltok erről az egészről,most őszintén?
Ja,és nem 14-16 éves,hanem a húszas évei elején jár egyébként.
Egyébként már képről like-ot is vont vissza ilyen esetben.Szerintetek?
Kort is írjatok légyszi!
Kijelölt a képekről, olyan tragédia...
De mivel ez fontos neki, ki tudja, miért?, és az is, hogy egyre kevesebbet találkoztok, nem lehet, hogy megszakítaná veled a kapcsolatot? Mert ez nagyon gyerekes viselkedés.
16/L
Lehet, valamiért irigy Rád a barátnőd? Vagy túlontúl érzékeny, és nagyon a szívére vesz mindent.
Sajnos vannak ilyen emberek, mint láthatod a válaszolóknál is...frusztráltak, idegesek, stb...
Amúgy nekem is van egy ismerősöm, vele konkrétan az a bajom, hogy nagyon el van szállva magától, és nagyon flegma, cinikus, bántó, stb stílusa van, ezért szoktam néha törölgetni.
De Nálad biztos nincs ilyen, ismerni kéne a hátteret. :)
Tudom ez legalább akkora tragédia, mint egy atomkatasztrófa. Ha leszedett a fészbukos képeiről akkor ne is törődj vele.
Az életben majd megtanulod, hogy sokkal keményebben is megbánthatnak és aztán majd lesz "öri hari sose bocsi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!