Egy barátnőnk pszcihés klinikai kezelést kap, dec.28-án került be. Dec.26-án 3 db arab illetőségű egyén like-olta a facebookon a profilképét. Mit jelenthet ez? Egy napon hárman, ez nem lehet véletlen
Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 13:50
11/15 anonim válasza:
Nem te magad vagy az a barátnő? Kiscsillagom, tódulnak át a határon, kell nekik a vízum, a buta európai libák meg könnyen átverhetők. Nem keveredett "a barátnőd" semmibe, csak ugyanúgy bepróbálkoznak nála, mint a többi 150 lánynál aznap, aztán várják, hogy melyik liba teszi szét a lábát, lehet rávenni házasságra, gyerekre, ami nekik egyenes út a vízumhoz. Ennyi. Ne fontoskodj.
12/15 anonim válasza:
Hát attól nem kell félnie, hogy az arabok belé szerelmesek. Mást akarnak, ez biztos!
13/15 A kérdező kommentje:
Félelmetes, mennyi rosszindulatú ember van. Aggógunk, próbálunk segíteni egy lányon, aki - nyilván saját hibája miatt is - teljesen egyedül maradt. Depressziós lett, kiszámíthatatlan, emiatt a gyámhatóság a volt férjénél helyezte el a kisfiát. Konkrétan, a kezéből vették ki a kisfiút - az egyetlen kapaszkodót, ami miatt még tudott bízni - mert persze a kisfiú biztonsága az elsődleges. Munka, pénz, családi támogatás nélkül talán az utcára került ilyen állapotban. 200 km-ről próbáljuk keresni, mert már telefonon sem elérhető. A facebook maradt, ott láttuk ezeket a like-okat. Én nem vagyok felhasználó, nem tudom milyen gyakori, ezért tettem fel a kérdést.
2017. jan. 8. 15:50
14/15 anonim válasza:
Emiatt az egy dolog miatt fölösleges aggódnod, arabok gyakran lájkolgatnak és jelölgetnek random nőket.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat
2017. jan. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!