Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy találkozhatnék vele?...

Hogy találkozhatnék vele? Klisé : többi lent :D

Figyelt kérdés

Tehát, van egy lány akit már lassan 1 éve ismerek, de csak a netről ( lényegtelen, hogy miért csak onnan és, hogy hogy ismertem meg ).

Tök jól elvagyunk általában, jókat beszélgetünk stb,

viszont amikor felhozom, hogy hát találkozhatnánk,( ja igen egy városban lakunk ) akkor mindig kitalál valami, tudjátok ezt a nagyon átlátszó kifogást, pl : barátnőmmel találkozok,megyek boltba,megyek anyummal vásárolni, stb

De amúgy mondta, hogy ha véletlen összefutnánk akkor köszönne természetesen meg minden, viszont véletlen eddig egyszer sem sikerült összefutnunk :D

Azt tudom, hogy hol lakik, de nem akarok csak úgy oda ólálkodni, mert akkor biztos elijeszteném,vagy megijedne, meg amúgy is kicsit hülyénk hangzik, hogy csak azért odamegyek, hogy találkozzak vele, megjegyzem csak barátkozás céljából szeretnék vele találkozni, de igazából már lemondtam a dologról, csak most eszembe jutott, hogy megkérdezek másokat is hátha van valami ötletük.

Köszönöm az lehetséges válaszokat.

2014. szept. 30. 19:56
 1/1 frocor válasza:
vádold meg hogy el akar kerülni, és kérdd hogy ő mondjon egy időpontot mikor ér rá. :D
2014. okt. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!