Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hi everybody. Segitseg kellene...

Hi everybody. Segitseg kellene. Meg akarunk szivatni egy baratomat meg jobban. Segitetek?

Figyelt kérdés

A lenyeg az h ex haverommal kicsesztunk vele teljesen. Aztan beadtuk neki h csak teljes felreertes volt az egesz. Es elhitte es nem is haragszik. De eltelt ket nap es ugy dontottunk h bevalljuk neki h egy atbaszas volt az egesz. Tuti ki fog akadni. Mi meg jot rohogunk. De nem az igazsagot akarjuk mondani, h csak egy jot akartunk rohogni, hanem valami jot, amitol meg jobban kiidegeljuk. Mert latni szeretnenk a reakciot. Meg egy jot rohogni. Otletek?

/Bocs h ekezet nelkul irok, de telorol vagyok/

2017. jan. 5. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sose értettem...telefonon nincs ékezet vagy mi?( amúgy meg hány évesek vagytok?)
2017. jan. 5. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát mivel nem tudjuk,mi a sztori, nem tudjuk, mit mondjatok :D
2017. jan. 5. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Így van, sztori nélkül nem tudunk segíteni. :D
2017. jan. 5. 15:04
 4/12 anonim válasza:
87%

Szerintem te nem vagy tisztaban a barat szo fogalmaval, nem tudod mi az erkolcsi ismeretek/ertekek, nem tudsz azonosulni mas emberekkel, egy kis onimado senki vagy!

Az otletem az, hogy gyorsan kerd meg apadat vagy anyadat, hogy mar neveljenek belolled embert, mert meg nem tudod milyen annak lenni! A "baratod", ezek utan, olyan reakciot fog kivaltani, hogy sose fogod elfelejteni.

2017. jan. 5. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már témánál vagyunk, írjatok neki sok üzenetet ékezetek nélkül. Tutira idegbeteg lesz.
2017. jan. 5. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az biztos, hogy téged nem neveznélek senki barátjának.

Ha nevetni akartok, miért nem néztek meg egy jó filmet?

Telefonon nincs ékezet? Minek köszönsz angolul? Nem tudod értelmesen kifejezni magad? Gondolom, a nyelvtan/irodalom nem az erősséged.

16/L

2017. jan. 5. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan elmondjátok, hogy csesztetek vele ki, akkor tudnánk is válaszolni a kérdésre.
2017. jan. 5. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kell szerencsétlennek ellenség, ha ilyen barátai vannak.. sajnálom szegényt. De ha visszaüt az élet, akkor ne ide gyere hüppögni!
2017. jan. 5. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem segítek.
2017. jan. 5. 16:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Lehet elfelejtettem kiirni, de akik csak oltogatnak azoknak felesleges irniuk.

Es amugy is olyan BARATTAL, (mert igenis igy nevezem) csesztunk ki aki erti a poent. Es amugy o is kicseszik velunk nem egyszer. Es attol meg a baratunk. Mi ezeken tudunk rohogni.

2017. jan. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!