Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valoban nem er semmit amit...

Valoban nem er semmit amit csinalok?

Figyelt kérdés

Multkor itt volt ferjemnek a legjobb baratja. Delelott mentek fat vagni maszekba du meg iszogattak, beszelgettek. Nekem aznap nagyon fajt a fejem, terhessegem ota eloszor (21hkm) ledoltem pihenni, be is aludtam. Mikor hazaertek, hideget ettek, csak kesobb lett meleg etel de a cimboratol megkaptam, hogy koszoni szepen a meleg etelt, en egesz nap csak fekszek, a se*ggem vakarom meg egyebkent is az hogy elfozogetek kitakaritok az nem munka az semmi...majdnem elsirtam magam kiosztottam es kizavartam.. mondtam neki hogy nem tehetek rola hogy bealudtam, hogy egesz heten meg se alltam mert egyetem, itthon is csinalni kellett a dolgomat es ebed is mindig delben volt az asztalon. Nem vagyok nyugos kismama de ez rosszul esett szerintetek se er semmit amit itthon csinalok? Hogy kitakariok esforintból megfozok, hogy azt mar ne kelljen? A takaritas az semmi mert nem a fat vagom vagy cipelem?

28N

2017. jan. 4. 05:21
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hat ugy hogy elmentek dolgozni utana hazajottek es parom kivette a hutobol a vajat, felvagottat, kolbaszt, szalonnat. Utana meg benyogte ugye hogy koszoni szepen az ebedet stb en sirva fakadtam a szavaitol aztan kipen deritettem. Parom ekozben wcn volt, ot nem zavarta a hideg etel, de nagyon meglepodott.
2017. jan. 4. 11:37
 22/26 anonim ***** válasza:
És csak ennyi, hogy "meglepődött" ?
2017. jan. 4. 11:41
 23/26 A kérdező kommentje:
Hat miutan kidobtam a hazbol azota nem beszelnek :)
2017. jan. 4. 11:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Tipikus primitív bunkó, akinek semmi sikere nincs az életben, ezért azzal akarja felmagasztalni a saját teljesítményét, hogy másokét lehúzza.

Tudod, hogy az én házamba mikor tenné be a lábát még egyszer valaki, aki így mer követelni tőlem olyasmit, ami nem is jár neki! Függetlenül attól, hogy terhes vagy-e vagy sem, ez a pofátlanság netovábbja.

2017. jan. 4. 14:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Ti tényleg ennyire analfabéták vagytok (tisztelet a kivételnek...)? Nem arra értettem, hogy ő követeli az ételt (a férj barátja). Sőt. Arra próbáltam ösztökélni, hogy ő pont nem követeli az ételt. Hanem félre érthette a kérdező, esetleg a stressz okozta nyomás miatt (nem mondom hogy olyan marha egyszerű lenne a kérdező mindennapi élete, csak ismerem a nőket; és azt sem hogy 100%-ban igazam van, mivel ahogy az előző megfogalmazásomban is látni lehetett, csak feltételezem). És akkor kapom privát üzenetet: a "RETARD BAROM" levelet; mert én nem tudok olvasni. :) Jézusom... Amúgy sok értelme van az ilyen leveleknek. De sok hülye van. És ilyenek veszik szájukra Orbán Viktort (nem mondom hogy különb lenne, de jobb mint ha ilyen együgyű sültgalamb kerülne oda, mint aki pl üzenetet írt nekem ... -_-) / csak úgy dúl a love a tisztelt magyarhonfitársaim felé. Heuréka \*m*/.... nIm.
2017. jan. 7. 21:34
 26/26 anonim ***** válasza:
es vegul mi lett a vege?? kibekultetek??
2017. márc. 22. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!