Valoban nem er semmit amit csinalok?
Multkor itt volt ferjemnek a legjobb baratja. Delelott mentek fat vagni maszekba du meg iszogattak, beszelgettek. Nekem aznap nagyon fajt a fejem, terhessegem ota eloszor (21hkm) ledoltem pihenni, be is aludtam. Mikor hazaertek, hideget ettek, csak kesobb lett meleg etel de a cimboratol megkaptam, hogy koszoni szepen a meleg etelt, en egesz nap csak fekszek, a se*ggem vakarom meg egyebkent is az hogy elfozogetek kitakaritok az nem munka az semmi...majdnem elsirtam magam kiosztottam es kizavartam.. mondtam neki hogy nem tehetek rola hogy bealudtam, hogy egesz heten meg se alltam mert egyetem, itthon is csinalni kellett a dolgomat es ebed is mindig delben volt az asztalon. Nem vagyok nyugos kismama de ez rosszul esett szerintetek se er semmit amit itthon csinalok? Hogy kitakariok esforintból megfozok, hogy azt mar ne kelljen? A takaritas az semmi mert nem a fat vagom vagy cipelem?
28N
Tipikus primitív bunkó, akinek semmi sikere nincs az életben, ezért azzal akarja felmagasztalni a saját teljesítményét, hogy másokét lehúzza.
Tudod, hogy az én házamba mikor tenné be a lábát még egyszer valaki, aki így mer követelni tőlem olyasmit, ami nem is jár neki! Függetlenül attól, hogy terhes vagy-e vagy sem, ez a pofátlanság netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!