Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valoban nem er semmit amit...

Valoban nem er semmit amit csinalok?

Figyelt kérdés

Multkor itt volt ferjemnek a legjobb baratja. Delelott mentek fat vagni maszekba du meg iszogattak, beszelgettek. Nekem aznap nagyon fajt a fejem, terhessegem ota eloszor (21hkm) ledoltem pihenni, be is aludtam. Mikor hazaertek, hideget ettek, csak kesobb lett meleg etel de a cimboratol megkaptam, hogy koszoni szepen a meleg etelt, en egesz nap csak fekszek, a se*ggem vakarom meg egyebkent is az hogy elfozogetek kitakaritok az nem munka az semmi...majdnem elsirtam magam kiosztottam es kizavartam.. mondtam neki hogy nem tehetek rola hogy bealudtam, hogy egesz heten meg se alltam mert egyetem, itthon is csinalni kellett a dolgomat es ebed is mindig delben volt az asztalon. Nem vagyok nyugos kismama de ez rosszul esett szerintetek se er semmit amit itthon csinalok? Hogy kitakariok esforintból megfozok, hogy azt mar ne kelljen? A takaritas az semmi mert nem a fat vagom vagy cipelem?

28N

2017. jan. 4. 05:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha neked a saját házamban így beszólna, fognám a seprűt, és a kapuig kergetném, utána meg többé a lábát nem tenné be.
2017. jan. 4. 08:19
 12/26 anonim ***** válasza:

Férjed, akivel közös gyereketek várjátok, nem csapta pofán barátját?

Kellett volna!

Ilyen "beszóláss" után a "barát" az eljövendőkben csak KÍVÜLRŐL nézhetné lakásom ajtaját, azt is csak addig, míg nem szólok a kutyámnak!

2017. jan. 4. 08:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Azta..ilyen állapotban nem szabadna ennyit dolgoznod, kiteszel Magadért, ne aggódj. Férjednek el kellene gondolkodnia azon, hogy megvédi a feleségét az ilyen férgektől...
2017. jan. 4. 08:55
 14/26 A kérdező kommentje:
A páromat ne szidjátok! Ő nem volt bent mikor ezt mondta csak később mondtam el neki azt mondta teljesen jogos volt, azóta nem is beszélnek csak ez bennem maradt..
2017. jan. 4. 09:08
 15/26 anonim ***** válasza:
17%
No offense, de nem lehet hogy neked esett le úgy, hogy ő követeli a meleg ételt? Miközben elképzelhető, hogy ő másképp gondolta? Pl mindig szoktál főzni, most h-h nem főztél? Lehet kicsit túl reagáltad, mert sok a nyomás rajtad.
2017. jan. 4. 09:16
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

már miért kéne főznie egy idegen emberre????

egyen otthon meleg ételt, ha annyira vágyik rá...

2017. jan. 4. 10:22
 17/26 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy koveteli a meleg etelt? Azt max a ferjem teheti de o latta hogy olvad meg kint a husi neki jo volt a hideg is. Ebed utan kiment wcre akkor mondta.. hogy en egesz nap csak vakarom pedig tenyleg a 21 het alatt az volt az egyetlen nap mikor szarul voltam..
2017. jan. 4. 11:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobod be "kedves" cimborának az itt felgyűlt kommenteket, hogy megmutasd neki mi a nők véleménye az ilyen facsiga agresszív baromról?
2017. jan. 4. 11:26
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

Ezt nem értem: "Mikor hazaertek, hideget ettek, csak kesobb lett meleg etel "

Mi ez? Akkor ezek szerint a cimbora két pofára zabált a ti házatokban, a ti konyhátokban? Hogy lehetséges, hogy ez a nyóc ökör senkiházi értelmi-érzelmi silány toprongynak csak úgy ki-bejárása van a ti hűtőtökbe és azt zabál amit akar?!

Mi ez, hogy "hideget ettek" ??

Akkor ezek szerint leülnek az asztalhoz és esznek, mint 2 testvér, vagy mi?? Nekem már ez is magas egy picit!

Egyébként hol volt a te párod amikor ez történt?

2017. jan. 4. 11:32
 20/26 A kérdező kommentje:

:D:D

Egyebkent ebed lett utana fuszeres tepsis csirkecomb csak hat azt mar a cimbora nem varta meg. Tudtam hogy del korul ernek haza de tizkor meg nem olvadt ki a husi es be is aludtam annyira hasgatott a fejem.

2017. jan. 4. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!