Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » "Furcsa", művész, művészlelkű,...

"Furcsa", művész, művészlelkű, elvont bármiféle ilyen jellegű emberek, fellelhetőek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Nincs különösebb oka ennek a kérdésnek,csak kíváncsi vagyok,hogy akadnak-e itt ilyen típusú emberek.Szívesen ismerkednék mellesleg.A facebook ehhez túl mainstream XD meg sok hazug nép ott.

Jómagam potom 15 éves lányka vagyok,nem kifejezettem tartom magam művészi hajlamúnak.Én csak úgy szeretek olvasni,mindenféle kortárs és nem kortárs könyvet.A jó rock,metál zenét,szavalni,festeni.De csak úgy.Nem vagyok egy kiemelkedő tehetség,viszont szívesen ismerkedek neten ilyen kaliberű emberekkel,mivel a kukutyin háta mögött tengetem a hétköznapjaim túlnyomó többségét ahova csupa szürke emberek járnak.

Szeretettel várom a vállalkozó embereket!:);)

u.i.: körte levet akarok

nem harapok,csak sadgörl vagyok,meg néha gyerekes,de az betudható a koromnak.

fuckyeah 15

2017. jan. 3. 04:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Drága Dboyvalami!:) van így is pár művészpalánta ismerősöm,meg tapasztalatból tudom,hogy neten anon módon hamarabb fognak írni,minthogy a valóságban közeledjenek,HA introvertáltak.Nem kell olyan céresen komolyan venni mindent gyermekem:D
2017. jan. 3. 16:44
 12/15 anonim válasza:
100%
Hát, ez az átka, ha valahova még 5 évvel ezelőtt regisztráltál. Nem tudod megváltoztatni azt a ki**t nevet.
2017. jan. 3. 17:38
 13/15 anonim válasza:
Hát hogyne lennének, mindenhol ott vagyunk, és arra várunk, hogy mások is meglássák, hogy mennyire élénk az életet, amellett hogy ők milyen fekete-fehér-szürke semminek látják!
2017. jan. 4. 17:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Hi. Its me bitch. Lehet a nagyon elvontak nem tartanának engem elvontnak, de én még alakulok, és véleményém szerint az vagyok csak ugyebár a suliban is szóltak már az öktözködésem miatt szóóval vissza kellett vennem :c amúúúúúgyh 14/L
2017. máj. 18. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én például költő, író szeretnék lenni, de idősebb vagyok nálad, 27.
2020. okt. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!