Nem érzed azt, hogy a Face ismerősök 80%-nak a törlése semmit nem jelent?
Figyelt kérdés
Nem beszélsz velük, nem fontos emberek az életedben, csak kölcsönösen begyűjtötték egymást, hogy nekem is sok száz van. Néha lájk, de minek? Szemét az egész.2016. dec. 31. 16:48
11/13 A kérdező kommentje:
"Egyik ismerősömet sem azért jelöltem be/vissza, hogy több ismerősöm legyen, de mindenki magából indul ki. :-)"
Én soha, senkit nem jelöltem még be, hanem engem szoktak :)
2016. dec. 31. 18:25
12/13 anonim válasza:
szoktam idonkent "selejtezni". a legtobb ismerosom 430 korul volt a legkevesebb azota 80. haverom volt h csinalt ujat, kb 30-40 ismerose van evek ota.
13/13 anonim válasza:
Nekem az fb kimerül abban hogy néha beszélgetek 4-5 ismerőssel...Amúgy ezt olvasva tényleg jó lenne már egy szelektálás közülük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!