Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Voltatok már ilyen helyzetben?

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy egy ismerősötökkel sokáig magázódtatok, de utána váltottatok tegeződésre? Sikerült megszoknotok? Nem furcsa?

2016. dec. 30. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen, mert én csak tegeződök és az idősektől is mindig megkérdezem hogy lehet-e, én irtózom a magázódós emberektől.
2016. dec. 30. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem magázódok ismerőssel csak idős emberekkel. Ha valaki az ismerősöd/barátod az miért nem egyből mondja hogy tegeződjetek?
2016. dec. 30. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én idősebb ember vagyok, nekem a magázódás az általános. Nagyon sok ismerőssel magázódva kezdődött a kapcsolatom, ha viszonylag hamar átváltottunk a tegeződésre, akkor nem jelentett problémát, ha hosszabb ideig magázódtunk, mielőtt "megittuk a pertut", akkor bizony előfordul, hogy első lendületből jónapottal köszönök, és magázom (vagy ő engem), de nem probléma, nevetünk rajta, és tegeződve folytatjuk.
2016. dec. 30. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is az idősebb generációhoz tartozom, és számtalanszor előfordult a kérdésben szereplő eset. Sőt olyan is volt, akivel mindig megbeszéltük, hogy na, mostantól már tényleg tegeződünk, de a legközelebbi találkozásnál ismét magázódva folytattuk. Aztán megint és megint. A végén már legyintettünk, és maradtunk a cipőnkben.
2016. dec. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!