Voltatok már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy egy ismerősötökkel sokáig magázódtatok, de utána váltottatok tegeződésre? Sikerült megszoknotok? Nem furcsa?2016. dec. 30. 11:24
1/4 anonim válasza:
Nem volt ilyen, mert én csak tegeződök és az idősektől is mindig megkérdezem hogy lehet-e, én irtózom a magázódós emberektől.
2/4 anonim válasza:
Én nem magázódok ismerőssel csak idős emberekkel. Ha valaki az ismerősöd/barátod az miért nem egyből mondja hogy tegeződjetek?
3/4 anonim válasza:
Én idősebb ember vagyok, nekem a magázódás az általános. Nagyon sok ismerőssel magázódva kezdődött a kapcsolatom, ha viszonylag hamar átváltottunk a tegeződésre, akkor nem jelentett problémát, ha hosszabb ideig magázódtunk, mielőtt "megittuk a pertut", akkor bizony előfordul, hogy első lendületből jónapottal köszönök, és magázom (vagy ő engem), de nem probléma, nevetünk rajta, és tegeződve folytatjuk.
4/4 anonim válasza:
Én is az idősebb generációhoz tartozom, és számtalanszor előfordult a kérdésben szereplő eset. Sőt olyan is volt, akivel mindig megbeszéltük, hogy na, mostantól már tényleg tegeződünk, de a legközelebbi találkozásnál ismét magázódva folytattuk. Aztán megint és megint. A végén már legyintettünk, és maradtunk a cipőnkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!