Utóbbi 3 évben 2 szilvesztert barátnőm elcseszett, félek a mostanival is ez lesz, mit tegyek?
Mikor össze barátkoztunk,legjobb barátnők lettünk akkor első szilveszterünk jó volt,unokatesója csinált házi bulit,igaz senkit nem ismertem ott,de még is nagyon jól éreztem magamat.
Aztán 2014-es szilveszternél úgy volt felmegyek hozzájuk,párja haverjaival lesz. Mi meg vagy maradunk ketten a lakásba és jön még 2 barátnője vagy házi buliba megyünk, én 18 óra fele felutaztam Pestre. 21:00 óráig minden jó volt,de belépett a párja és bár nem mondta ki szó szerint,de az volt hogy én mit keresek itt. Mert hogy úgy volt ketten szilvesztereznek,barátnőmre néztem,hogy nekem miért nem mondtad??? Azt mondtad megyünk bulizni,együtt leszünk stb. Ő ilyet nem mondott csak annyit,hogy jöjjek fel aztán meglátjuk mi lesz,mert lehet párjával szilveszterezik,mondom ha ezt mondod k...a nem jövök fel Pestre,mentem volna el másokkal,akik hívtak!!! Én,ő és párja már mindhárman veszekedtünk egymással. Aztán jött vmi közös barátjuk aki kivitt a buszvégre. Ja csak nekem 1 órát kellett várnom a buszra.Végül éjfél előtt 5 perccel értem haza! Nagyon jó volt komolyan.. 2-3 hétig nem is beszéltünk.Utána kibékültünk megbeszéltük.
Tavalyi szilveszterkor megint úgy volt,hogy együtt leszünk.
31.e délelőtt benyögi,hogy párja kifizetett egy wellnest és oda mennek szilveszterezni,mondom nem érdekel mond le velem megbeszélted,megígérted. Nem teheti meg,hogy ne menjen, amúgy se akar most bulizni,jobb lesz a wellnesbe. Egész decemberben meg azt hallgattam,hogy de jó lesz a szilveszter,megyünk bulizni. Párjával is lebeszélte,ő a haverjaival lesz.Ja persze.
Ne megint sikerült 31.én össze veszni és 2-3 hétig nem beszéltünk,majd megint kibékültünk,bár én akkor 1-2 hónapig eléggé távolságtartó voltam vele.
Na és most következik még egy szilveszter,megint azt ígérte együtt leszünk,most mentek wellnesbe párjával 3 napra, aztán a 31et mindketten barátokkal töltik. Hát már nehezen tudom elhinni az a baj. Viszont ha megint pofára esek, akkor megszakítom a barátságot ami azért gáz,mert egész évben nincs semmi baj,semmi veszekedés szinte. Max szóváltások. Erre mindig szilveszter baszódik el miatta,mert képtelen le beszélni párjával vagy képtelen nekem igazat mondani.
Most úgy lesz,hogy megint unokatesójához megyünk,ebben a városban,szóval neki kell jönnie. Viszont unokatesójával meg nem vagyok annyira szoros kapcsolatban,hogy ha bnőm azt mondja off akkor én oda megyek nélküle.
De legalább ha bármi lesz utaznom nem kell :)
Még az első pofára esés oké lenne, ha nem ilyen végtelenül bunkó módon koptattak volna le. Mi a tököm ez, hogy felhív másik településről, aztán szilveszter éjszaka kidob a fenébe? Még ha tényleg félreértettétek is egymást, mi a frászkarikát kell ebből ekkora ügyet csinálni? A pasija egy nyomorult majom, mégis mit csináltak volna ketten olyan fantasztikus dolgot amiben te zavartál volna harmadikként? (Hagyjuk a szexet, minden nap lehet dugni, nem csak szilveszterkor.)
Tehát oké, egyszer pofára ejtett, na de sorozatban a második után már fel sem merülne bennem, hogy vele tervezek :D Inkább maradnék otthon, semmi gáz nincs abban, minden második évben én is otthon vagyok, frusztrál már ez a kötelező bulizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!