Minden rendben a piercingemmel?
Szerintem nem nagy meglepetes ha azt mondom, hogy butasag volt magadnak csinalni meg ugyis hogy minden korulmenyt eloteremtettel.
A leirtak alapjan nyilvan nincsen rendben a piercinggel minden. En mindenkeppen felkeresnek egy szakertot vagy egy orvost.
A vad hússal orvoshoz kell menni. Alkohollal nem szabad csak ha takarítani akarod miután meggyógyult. Valami sprayt használtam de màr nem emlékszem mit az fontos hogy valami folyékonnyal kezeld és ne krémmel mert az fokozza a gyulladást mivel az a ragadós trutyi miatt nem tud lélegezni meg a bacik is hozzárakadnak. Gondolom szüleid miatt nem akarsz orvoshoz menni mert nem akarod hogy megtudják megértem nekem az egyik barátnőm csinálta még annó 14 évesen a köldök pcmet de ne kockàztasd az egészségedet és menj orvoshoz.
19/n
Szia!
Aranyat, hacsak nem 24 karátos, akkor a gyógyulási időszakra felejtsd el.
Érdemes orvosi fémet, vagy ha picit is lenne fémallergiád, akkor titán/bioplast szára ékszert rakni bele. Alapvetően a gyógyulási idő 2-24 hónap is lehet, szóval jó időre hagyd is benne. Ápolása normális esetben napi 3-5 alkalommal octenisepttel történik, tiszta kézzel, fültisztító pálcika segítségével.
Neked viszont van egy kinövésed, ami vadhús azaz keloidos kinövés. Arra önmagában az octenisept nem jó. Patikában vegyél orvosi hidrogén-peroxid oldatot és azzal kezeld, míg teljesen le nem szárad. Ezen idő alatt csak H2O2 oldatot használj, ha már leszáradt, utána használj octenisepttet.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!