Hogy van mindenkinek olyan sok ismerőse Facebookon?
Figyelt kérdés
Minden ismerősömnél látom, hogy több száz ismerőse is van. Honnan tudnék én is többet szerezni?2016. dec. 24. 01:14
11/16 anonim válasza:
Nekem pl az életből kb 50 ismerősöm van. Őket ismerem valóban. Az összes többi a Facebook ról ismert. Több csoportba benne vagyok, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel beszélek. Sokan onnan lettek ismerősek. Vannak akik csak a munkáimat akarják követni, ők a Facebook oldalon megtehetik. Konkrét ismerősnek a saját profilomon csak olyanok vannak, akikkel ha más nem a fészen beszélgettem már. A számomra idegeneket nem igazolom vissza.
12/16 anonim válasza:
Nekem több mint 600 van. Egyszerűen csak "öreg" vagyok, így lett ennyi.
Rokonok, szomszédok, iskolák, kollégák. Főleg ez utóbbiból van sok, hiszen nem kisvállalkozásokban dolgoztam.
13/16 anonim válasza:
nekem 400 valamennyi van. Nem érzem ezt olyan soknak. Sőt régebben azt se gondoltam volna, hogy lesz ennyi.
Ezek általános, középiskolai, szakmáról, egyetemről osztálytársak, sulistársak, kollégák, családtagok, bulik alkalmáról már csak 2-őt tartottam meg. De még ez a 400 fő sem a teljes létszám, csak nem érzem szükségét jelölgetni. Így is szelektáltam már, hogy tényleg csak olyan emberek legyenek, akik úgymond fontosak. Kamu profilokat szoktam a legjobban szűrni, idegeneket pl arab vagy francia stb vissza se jelölök.
14/16 anonim válasza:
Van, aki minden boldog-boldogtalant bejelöl. Pl. az összes munkatársát (az akár többszáz ember is lehet, cégtől függően), vagy az összes egyetemi csoporttársát, akit akárcsak egyszer látott (szintén több tucat, v. több száz ember) meg persze az összes létező volt osztálytárs (általános iskola, középiskola, tanfolyamok, stb.), rokon, szomszédok, ismerős ismerőse, barát barátja, stb. Van aki még teljesen idegeneket is bejelöl csak úgy. Nem nehéz összehozni többszáz ismerőst, csak igazából értelme nincs, ha úgysem beszélgetsz velük soha, akkor minek? De ha ennyire többet akarsz, akkor jelölj be válogatás nélkül mindenkit, akit a Facebook feldob olyannak, hogy ismerheted valahonnan. Több mint a fele kérdezés nélkül vissza fog jelölni, még ha azt sem tudja, hogy ki vagy, akkor is.
15/16 anonim válasza:
Nekem 6-700 van. Falun nottem fel,masikba koltoztem,aztan a sulik:altalanos,gimi,egyetem.
16/16 anonim válasza:
Nem az az előnye, hogyha képet raksz ki több lájkod lesz meg többen válaszolnak így befolyásosabb leszel, ha meg kiraksz egy képet 4 évente és 6-an lájkolják mert 80 ismerősöd van akkor meg elszigetelődsz és programokról is kevesebbet tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!