Hogy írjak rá, hogy ne legyen kínos?
:)
Jó csajok ennyit szoktak írni. Igazuk is van, ez még nem kapaszkodás, csak annyi, mintha élőben mosolyognának ránk, de jelzi egyértelműen a szimpátiát.
Valahogy világíts rá arra, hogy honnan ismered (hol találkoztatok, közös ismerős, stb.), aztán egyszerűen mondd el, hogy szimpatikus, és barátkozni szeretnél vele. Ha ellenkező nemű, akkor nem árt felhívni rá a figyelmét, hogy csak barátkozni.
Nem kínos, én már kaptam ilyen üzenetet, középiskolában egy alsóbb évfolyamos lánytól (lány vagyok). Leírta, hogy szokott látni a folyosón, egy-két osztálytársammal jóban van, és tudja tőlük, hogy azokat a dolgokat szeretem, amiket ő, de mivel mindig a barátaimmal mászkáltam suliban, nem akart odajönni. Én örültem neki, azóta már leérettségiztem, de egy laza barátság maradt a lánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!