Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy írjak rá, hogy ne legyen...

Hogy írjak rá, hogy ne legyen kínos?

Figyelt kérdés
Egy olyan emberre szeretnék ráírni barátkozás céljából, akivel amúgy még sosem beszéltem.
2016. dec. 15. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
És hova akarsz írni, az arcára? Mivel, alkoholos filccel?
2016. dec. 15. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Írj úgy, mintha össze akarnál vele jönni, és amikor elutasít, és azt mondja, hogy legyetek inkább barátok, akkor barátok lesztek. Ezzel a cél teljesítve, neki meg soha nem kell megtudnia, hogy eredetileg is azt akartad.
2016. dec. 15. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
A "csá, pufirizsa, gyüssz topogni?" pont megfelelő a célra.
2016. dec. 15. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

:)

Jó csajok ennyit szoktak írni. Igazuk is van, ez még nem kapaszkodás, csak annyi, mintha élőben mosolyognának ránk, de jelzi egyértelműen a szimpátiát.

2016. dec. 15. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy világíts rá arra, hogy honnan ismered (hol találkoztatok, közös ismerős, stb.), aztán egyszerűen mondd el, hogy szimpatikus, és barátkozni szeretnél vele. Ha ellenkező nemű, akkor nem árt felhívni rá a figyelmét, hogy csak barátkozni.

Nem kínos, én már kaptam ilyen üzenetet, középiskolában egy alsóbb évfolyamos lánytól (lány vagyok). Leírta, hogy szokott látni a folyosón, egy-két osztálytársammal jóban van, és tudja tőlük, hogy azokat a dolgokat szeretem, amiket ő, de mivel mindig a barátaimmal mászkáltam suliban, nem akart odajönni. Én örültem neki, azóta már leérettségiztem, de egy laza barátság maradt a lánnyal :)

2016. dec. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!