Ha egyszerre több fiúval ismerkedek és 2 emberrel találkozgatok is az baj?
Nem régóta, de ismerkedek több fiúval , nem kapcsolatot szeretnék csak barátkozni, esetleg találkozni, mert lehet később talán mégis csak lehet köztem valami az illetővel, ha más nem is csak megismertem egy klassz embert aki talán a barátom lehet úgy értem csak barát és nem több. Tényleg elsősorban csak újabb kapcsolatokat akarok kialakítani, de nem a párkeresés az első.
A lényeg ez a két srác nem tudott egymásról, de az egyikük érdeklődött, hogy beszélek-e mással is most stb. Elmondtam neki, hogy igen...persze találkozok mással is. Ezen nagyon kivolt akadva és most haragszik rám. De tisztán vilagosan közöltem vele mi a helyzet...miért baj ez? Nem lehet több emberrel ismerkedni? Ráadásul most találkoztam a héten a másik fiúval is akivel elmentem moziba aztán beszélgettünk csak..akkor ő is kérdezett hasonló dolgokkal kapcsolatosan. De ő nem mondta, hogy zavarja, hogy más srácokkal is ismerkedek viszon...nagyon más hangnemben beszél velem és most úgy érzem neki is böki a csőrét. De nem értem MIÉRT? korrekt voltam, őszínte.
Mi a gond?
Most akkor ne kommunikáljak senkivel?
Ennyi erővel megbeszélhetsz X számú fiúval "barátkozós" talit, leülteted őket egymás mellé, és teljesen őszintén elmondod nekik, hogy áhááá, te csak barátkozni akarsz. Persze nem vagy semmi rossznak az elrontója, ha valamelyikkel úgy alakul a dolog, akkor benne vagy komolyabb kapcsolatban is.
Teljesen normális, hogy először összenéznek, és utána elküldenek a p|csába.
Most ugyanezt csinálod, csak külön-külön veszed őket elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!