Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egyszerre több fiúval...

Ha egyszerre több fiúval ismerkedek és 2 emberrel találkozgatok is az baj?

Figyelt kérdés

Nem régóta, de ismerkedek több fiúval , nem kapcsolatot szeretnék csak barátkozni, esetleg találkozni, mert lehet később talán mégis csak lehet köztem valami az illetővel, ha más nem is csak megismertem egy klassz embert aki talán a barátom lehet úgy értem csak barát és nem több. Tényleg elsősorban csak újabb kapcsolatokat akarok kialakítani, de nem a párkeresés az első.

A lényeg ez a két srác nem tudott egymásról, de az egyikük érdeklődött, hogy beszélek-e mással is most stb. Elmondtam neki, hogy igen...persze találkozok mással is. Ezen nagyon kivolt akadva és most haragszik rám. De tisztán vilagosan közöltem vele mi a helyzet...miért baj ez? Nem lehet több emberrel ismerkedni? Ráadásul most találkoztam a héten a másik fiúval is akivel elmentem moziba aztán beszélgettünk csak..akkor ő is kérdezett hasonló dolgokkal kapcsolatosan. De ő nem mondta, hogy zavarja, hogy más srácokkal is ismerkedek viszon...nagyon más hangnemben beszél velem és most úgy érzem neki is böki a csőrét. De nem értem MIÉRT? korrekt voltam, őszínte.

Mi a gond?

Most akkor ne kommunikáljak senkivel?

2016. dec. 14. 10:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A mozit amúgy én fizettem és a kaját is! Ráadásul,ez volt az egyetlen alkalom, hogy valahova úgy mentem, hogy fizetni kellett. Nem is akarok sehova menni velük. Csak beszélgetés, ismerkedés, ennyi.
2016. dec. 14. 11:53
 12/22 anonim ***** válasza:

" a srácok előbb láthatnák meg bennem a havert szerintem."

Ugyan. A ferfiak SOHA nem latnak egy noben havert, hacsak annyira nem ronda es undorito hogy meg sem fordul soha a fejukben hogy megdugjak.

Szexrol beszelsz ferfiakkal? Jaj kislany, tenyleg nem tudom eldonteni hogy nagyon naiv vagy, vagy nagyon buta, vagy mindketto egyszerre...

2016. dec. 14. 11:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem arról dumálunk, hogy ő pl hogyan szeret szexelni stb. Csak rákérdezett arra, hogy pl mikor szeretném elveszíteni a szüzessegemet amúgy erre kitérő választ adtam. De volt, hogy csak elmondta, hogy a szexben ő mit szeret stb. De semmi,több.
2016. dec. 14. 11:59
 14/22 A kérdező kommentje:
Vagyis konkrétabb leszek mert az elöző kommentemben félreérthető. Csak annyit mondott, hogy pl szereti ha ő lehet felül és elmondta miért. De ennél,jobban nem,mentünk bele, hogy még mit szeret(ne) az ágyban
2016. dec. 14. 12:01
 15/22 A kérdező kommentje:
De olvasva a válaszokat, lezárom velük ezt. És megszünetetem velük a kapcsolatot. Mert nem gondoltam volna, hogy ennyire egy hangú válaszok lesznek, hogy mindenki ugyanazon vagy hasonló véleményen lesz. Akkor ezekszerint nincs barátság fiú és lány között. Jó tudni! Azthittem lehet, de a kérdést nem véletlen raktam ki. Mert az események után kicsit,furcsán éreztem magam és nem tudtam mit kellene tennem. Köszi a válaszokat mindenkinek
2016. dec. 14. 12:06
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lesz a legjobb ha ennek surgosen veget vetsz.

De nem lepodnek meg ha ezutan is nyomulnanak majd a sracok... Hiszen ok tobbet akartak toled.

2016. dec. 14. 12:09
 17/22 A kérdező kommentje:
Őszínte vagyok és elég érthető leszek. Nem is telefonon fogom elmondani nekik a döntésem. Inkább személyesen. És ott akkor vége lesz, egyiküket sem akartam megbántani és később sem akarom! Talán így értik meg a legjobban, hogy tényleg nem akartam kapcsolatot.
2016. dec. 14. 12:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Addig jár a korsó a kútra, amíg nem lesz korsó :D...

Egyébként a volt csajom is ilyen volt, hogy csak fiú barátai voltak...ez nekem alapból furcsa volt, és nem tetszett lényegében ez miatt is dobtam ki, mert ez nem teljesen normális dolog szerintem.

Ráadásul mindenki megakarta dugni, persze fiú lány baratság :D ez csak mese.

2016. dec. 14. 12:58
 19/22 anonim válasza:
Pedig azért bőven vannak ellenpéldák, ez nem az lesz csak egy tapasztalat erről a férfi és nő közti "barátságrol". Na szóval nekem is volt egy ilyen barátságom és elég hosszan életű volt, de én mindig kicsit kihasználva éreztem magam pedig nem akartam tőle semmit csak egyszerüen jó volt vele beszélgetni és gyakaran is tudtunk találkozni,de mikor a csajnak lett egy bármilyen pasija, akkor én mint barát mindig valahogy lelettem sodorva a láthatárrol... Mindig volt valami kifogás,a találkozókra vagy beszélgetésekre.Pedig engem egy csöppet sem zavart, hogy van pasija, mert ha volt azzal is nagyon jól kijöttem. De volt egy konkrét eset mikor csak kint dumáltunk a városban meg jenet a pasija, a csaj meg nem csak simán lekoptatott, hanem azt mondta takarodjak én meg nem értettem mi ez a hirtelen hangnem váltás, na de ezután amilyen gyorsan csak tudtam leépítettem a barátságot, mert már nem tudtam elviselni ahogy a csaj viselkedett.
2016. dec. 14. 13:28
 20/22 anonim válasza:
A 19-es vagyok és ezzel csak annyit akartam mondani, hogy még úgysem működött a barátságunk, hogy egyik fél sem akart többet a másiktol.
2016. dec. 14. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!