Szerintetek lehet neten olyan embereket megismerni, akik tényleg szeretnének beszélgetni? És ha igen, hol?
Én több embert ismertem meg neten beszélgetés miatt, van, akivel évek óta szinte minden nap tartjuk a kapcsolatot annak ellenére, hogy még sosem láttam a másik felet a monitor végén:)
Hol lehet ilyen embereket megismerni? Bárhol, de ehhez az is kell, hogy a beszélgetőtárs valóban szeret e kommunikálni, nem pedig egyéb okokból van a neten!:)
Lehet, csak unalmas. Valószínűleg van valami hobbid, kedvenc sorozatszereplőd, zenéd, stb., és valószínűleg random nem találsz olyan embert, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint Te. Szóval vannak hobbi-, fan-, és közösségi oldalak, ahol pont azokról beszélnek, amit szeretsz, bekommentelsz/chatelsz, és ha bírod valakinek a buráját, elkérheted az e-mail címét, és beszélgethettek. Ha anonimak maradtok, az klassz ötlet, de akkor ebből nem lesz "rendes" barátság, viszont kötetlenül beszélgethettek. Ha nincs közös témátok, akkor meg miről lehetne beszélgetni?
Ja, és amúgy ilyen helyeken rengeteg a kreatív és vicces ember, szóval ez inkább szórakozás, mint unaloműzés!
"Durva, 4-en írtak, ebből 1 emberrel beszéltem ~2 órát, majd eltűnt."
És mi ebben a durva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!