Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehet neten olyan...

Szerintetek lehet neten olyan embereket megismerni, akik tényleg szeretnének beszélgetni? És ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy a legtöbb ember, akivel neten beszélgetek, vagy nem is akar igazán beszélgetni, és kb. egyszavas válaszokat ad, vagy ha normálisan lehet vele beszélgetni, akkor 2-3 naponta ír csak. Persze lehet bennem van a hiba, de én abból indulok ki, hogy ha valaki ír nekem, akkor az tényleg kíváncsi rám, és tényleg beszélgetni akar, de általában az a jellemző, hogy az első üzenet kb. annyi, hogy "szia, hogy vagy?", vagy pedig csak valami éppen aktuális baja van, és ha azt elmondta és én meg adtam neki valami tanácsot, akkor onnantól kezdve már nem is érdekli az egész beszélgetés.

2016. dec. 11. 14:56
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én több embert ismertem meg neten beszélgetés miatt, van, akivel évek óta szinte minden nap tartjuk a kapcsolatot annak ellenére, hogy még sosem láttam a másik felet a monitor végén:)

Hol lehet ilyen embereket megismerni? Bárhol, de ehhez az is kell, hogy a beszélgetőtárs valóban szeret e kommunikálni, nem pedig egyéb okokból van a neten!:)

2016. dec. 12. 19:01
 12/17 anonim válasza:
ha szeretnél dumálni, írj nyugodtan! :)
2016. dec. 12. 22:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Ide is lehet még írni, bár már válaszoltam egyszer. Durva, 4-en írtak, ebből 1 emberrel beszéltem ~2 órát, majd eltűnt.
2016. dec. 13. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet, csak unalmas. Valószínűleg van valami hobbid, kedvenc sorozatszereplőd, zenéd, stb., és valószínűleg random nem találsz olyan embert, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint Te. Szóval vannak hobbi-, fan-, és közösségi oldalak, ahol pont azokról beszélnek, amit szeretsz, bekommentelsz/chatelsz, és ha bírod valakinek a buráját, elkérheted az e-mail címét, és beszélgethettek. Ha anonimak maradtok, az klassz ötlet, de akkor ebből nem lesz "rendes" barátság, viszont kötetlenül beszélgethettek. Ha nincs közös témátok, akkor meg miről lehetne beszélgetni?

Ja, és amúgy ilyen helyeken rengeteg a kreatív és vicces ember, szóval ez inkább szórakozás, mint unaloműzés!

2017. jan. 2. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:

"Durva, 4-en írtak, ebből 1 emberrel beszéltem ~2 órát, majd eltűnt."

És mi ebben a durva?

2017. jan. 2. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Gondolom ezt a kérdező embert is szétzaklatták,vagy csak random törölte magát.
2017. jan. 2. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Vagy csak jobb dolga is volt az ünnepek alatt, mint a gyíkon lógni. Vagy újévi fogadalmat tett, hogy nem jön többé, és eddig még sikerült betartania. ;-)
2017. jan. 3. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!