Nektek hány olyan barátotok vannak, akikre mindig számíthattok? És hol szereztétek őket? Nemet és kort is, legyetek szívesek!
Figyelt kérdés
Nekem kettő.
Egyiket általánosban, másikat az egyetemen ismertem.
23/F
2016. dec. 9. 19:50
1/19 anonim válasza:
Nekem kettő egy 19 éves lány és fiú, mind a kettőjüket hat éve ismerem.
Én 19/L vagyok.
3/19 anonim válasza:
Akire barmikor 2, egyiket altalanosba masikat kozepiskolaban de a kozepiskolabol sok haver megmaradt. Illetve noverem is olyan akire barmikor szamithatok 22/f
4/19 anonim válasza:
Nekem 4-5...egyet 4 éves korom óta, a többieket általánosban ismertem meg:) Mind lányok.
17/L
5/19 anonim válasza:
5 személyt tudok ide sorolni. (3 fiú, 2 lány) mindegyiküket iskolában ismertem meg. Általános, és középiskola de hosszú lenne részleteznem.
24F
7/19 anonim válasza:
Nekem is kettő van.
Az egyiket középiskolába a másikat estin ismertem meg.
21/F
9/19 anonim válasza:
0, de van 5 "haver" de még annak sem nevezném őket. Kétszínűek és brmi t megtennének? Ugyan már, a leckét sem küldik el, ha beteg vagyok. :/ (mindannyian lányok) gimi.
16/L
10/19 anonim válasza:
Szivesen barátkozok, meg ismerkedek, de sajnos 0. Van egy barátom aki rám bármikor számíthat, de sajna úgy vettem észre hogy ez nem kölcsönös. Gyerekkori szomszéd barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!