Ti hogyan szereztetek barátokat az egyetemen?
240 km-re költözök az egyetem miatt Budapestre de nem ismerek ott senkit. Ti hogyan ismerkedtetek meg a barátaitokkal, vagy csak egy társasággal akikkel hetente összejártok? Nekem az furcsa lenne ha odajönne hozzám valaki csak úgy és elkezdene beszélni valamiről... Szóval hol alkalmas ez? szórakozóhelyeken?
Az eddigi életem elég unalmas és egyhangú volt a tanulás miatt hogy bejussak az egyetemre, de most szeretném kicsit felpörgetni.
19/F
Jaj, ez egyszerűbb, mint gondolnád:) Mai napig legalább 15 csoptársat tudnék mondani (3 csoportból, mert egy Bsc-m és két Msc-m van), akikkel heti szinten váltásban összejárok koccintani/vacsizni/táncolni vagy bármi.
Első lépés a gólyatábor, utána gólyabál, csopi szervezések, összekovácsolós bulik, gólyatábor after, meg ilyenek.
Nem neked kell ezt megoldanod, hanem jön majd magától, ne félj:) Vagy ha koliba kerülsz, ott is, ha albiba, akkor ott is.
saját csopidat ismerni fogod egy idő után, és más csopikkal is lesztek összezárva team-workre órákon, így őket is megismered.
egyszerű ez:)
27l
Gólyatábor mindenféle program stb
De tuti hasznos még, hogy tanulj, legyél okos és segítőkész :D Ajánld fel a segítségedet, elfogna hívni inni meg ilyenek, menni fog az nyugi
Szerintem nem fura, ha odamegy hozzád valaki csak úgy. Teljesen új társaság, nagyrészt nem ismerik egymást az emberek, szóval oda fognak menni ahhoz aki szimpatikus. =D
Hozzám első nap azzal jött oda egy lány, hogy meg tudnám-e mutatni neki a könyvtárat, mert új a városban nem ismeri ki magát. Azóta kb a legjobb barátnők vagyunk ;)
Csak legyél nyitott, beszélgess a többiekkel és gyorsan lesznek barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!