Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy nagy nullának érzem magam...

Egy nagy nullának érzem magam a barátaimmal szemben, miért lett ilyen kicsi az önértékelésem?

Figyelt kérdés

Minden ismerősöm, "barátom" sikeres(nek tűnik), párkapcsolata van, boldognak tűnnek.

Én egyedül vagyok, kevésbé vagyok sikeres a karrier és a párkapcsolat terén. Régóta nincs senkim és egyedül vagyok. Nagyon magányosnak érzem magam.

Kerülöm az ismerősöket és barátokat mivel ha találkozom velük gerjeszti a helyzet, hogy megalázóan érezzem magam amiatt mert én nem vagyok olyan sikeres. Kisebbségi komplexusom támad azok között az emberek között akiknek a társaságában korábban jól megvoltam. Mitől van ez, ha sikeres lennék karrier és párkapcsolat terén elmúlna?

30F

2016. dec. 5. 17:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Értelek persze, ahogy mondtam, sok sikert.
2016. dec. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!