Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudok barátkozni?...

Miért nem tudok barátkozni? Miért nem lehet kedvelni egy embert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon nehezen tudok kapcsolatokat kialakítani. Lámpalázas vagyok,mindenen görcsölök, izgulok, csendes lány vagyok. A suliban évekig együtt voltam 2 lánnyal. Mindig együtt voltunk,majd az utolsó évben elkezdtek nélkülem programokat csinálni. Engem csak akkor kerestek,ha segítségre volt szükségük és ez korábban is így volt. Akkor voltam jó másoknak,ha segíteni kell :( Amúgy nem hívnának el moziba,vásárolni vagy ilyesmi. Szeretnék igaz barátokat,akikkel megtudok beszélni mindent,de nem egyszerű. 2 gyerekkori "barátom" van,akikkel tartom máig a kapcsolatot,de új emberekkel úgy érzem nem tudok egyről a kettőre jutni. Úgy érzem,hogy kinéznek a munkahelyen is,mert félénk vagyok meg unalmasnak is találnak gondolom. Úgy érzem,hogy nem lehet engem kedvelni. A középiskolába is rengeteget bántottak,csúfoltak.

Mit tudtok tanácsolni? Hasonlóan érzi magát valaki?

2016. nov. 29. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem a kérdés az, hogy te unalmasnak találod-e magad? Illetve, hogy mennyire vagy rendben magaddal. Sok esetben ez van a dolgok hátterében. Mert a csendességgel azal sztem nincs baj, sokkal inkább valószínű, hogy te adsz a munkahelyen olyan jelzéseket ami azt sejteti, hogy nem akarsz közeledni másokhoz. (én régebben ezt vettem észre magamon hasonló helyzetben)
2016. nov. 29. 12:49
 2/4 anonim válasza:
szia en is hasonló helyzetben voltam de idővel változik probálj sokkat beszélgetni másokkal.. 17 /L
2016. nov. 29. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én is pont így vagyok mint te, munkahelyemen csak idősebbek dolgoztak, most meg itthon vagyok mert született egy gyermekem. Gondolhatod milyen rohadt érzés minden nap magányosan, a kutya rám sem hederít már mióta anyuka vagyok. :( bár előtte sem volt csak 1 barátom..

2016. nov. 29. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Engedd hibázni magad, és fogadd el, hogy nem mindenki rajong érted. Ez lenne itt a legfontosabb, hiszen ez a személyiségtípus éppen a tökéletességre való túlzott törekvés eredménye. Engedj egy kicsit a maximalista hozzáállásból. Nem kell népszerűnek lenni. Nem kell, hogy mindenkivel jóban legyél. És ne próbálj megfelelni. A színészkedés csak tönkretesz idegileg.
2016. dec. 2. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!