Miért nem tudok barátkozni? Miért nem lehet kedvelni egy embert?
Sziasztok!
Nagyon nehezen tudok kapcsolatokat kialakítani. Lámpalázas vagyok,mindenen görcsölök, izgulok, csendes lány vagyok. A suliban évekig együtt voltam 2 lánnyal. Mindig együtt voltunk,majd az utolsó évben elkezdtek nélkülem programokat csinálni. Engem csak akkor kerestek,ha segítségre volt szükségük és ez korábban is így volt. Akkor voltam jó másoknak,ha segíteni kell :( Amúgy nem hívnának el moziba,vásárolni vagy ilyesmi. Szeretnék igaz barátokat,akikkel megtudok beszélni mindent,de nem egyszerű. 2 gyerekkori "barátom" van,akikkel tartom máig a kapcsolatot,de új emberekkel úgy érzem nem tudok egyről a kettőre jutni. Úgy érzem,hogy kinéznek a munkahelyen is,mert félénk vagyok meg unalmasnak is találnak gondolom. Úgy érzem,hogy nem lehet engem kedvelni. A középiskolába is rengeteget bántottak,csúfoltak.
Mit tudtok tanácsolni? Hasonlóan érzi magát valaki?
Szia!
Sajnos én is pont így vagyok mint te, munkahelyemen csak idősebbek dolgoztak, most meg itthon vagyok mert született egy gyermekem. Gondolhatod milyen rohadt érzés minden nap magányosan, a kutya rám sem hederít már mióta anyuka vagyok. :( bár előtte sem volt csak 1 barátom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!