Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék barátkozni?

Hogyan tudnék barátkozni?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos vagyok általános iskolában, és jövőre megyek tovább egy gimibe. Azonban nagyon aggódom, hogy nem fog sikerülni nekem a beilleszkedés.

Visszahúzódó lány vagyok, akinek semmi önbizalma nincs. Nem szeretem az embereket, csak pár barátnőm van, velük már 5-6 éve jóban vagyok. Nem szeretek új emberekkel ismerkedni, az ismeretlenek közil mindenki unszimpatikus nekem.

Egyszóval: teljesen antiszociális vagyok.

De aggódok, mivel jövőre iskolaválás, és nagy eséllyel egy teljesen új közösségbe fogok kerülni, 0 ismerőssel.

Hogyan barátkozzal? Hogyan tudnám elérni, hogy szimpatikusak legyenek nekem az emberek? Hogyan tudnák beépülni egy közösségbe

Ha eddig nem lehetett a leírtakból kivenni: 14/L

2016. nov. 21. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sok embernek ez a problémája, főleg ha egyedül kezdi az iskolát és nincs mellette senkit.

A legfontosabb, hogy az elején tarts a többiekkel, ne lássák azt, hogy folyamatosan egyedül elvagy a világodba.

Ismerkedj mindenkivel,beszélgess velük olyasmikről amiről a többi barátaiddal beszélték..

Ez ki fog alakulni magától, lényeg, hogy keresd a társaságot.

2016. nov. 21. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok. Ragaszkodom a régi barátaimhoz, plusz még visszahúzódó is vagyok. Szerintem először találj majd egy embert az új iskoládból, aki a legszimpibb és onnantól hogy van egy barátod a többi már könnyebben fog jönni, és magabiztosabb is leszel! (én ezt tapasztalatból tudom) :)
2016. nov. 22. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát az új suliban vagy a közelében esetleg van valami sport, kondi, tánc, kórus, színjátszókör vagy akármi és akkor már könnyebb ha három vagy több helyről is ismersz embereket.
2016. dec. 31. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!