Hogyan tudnék barátkozni?
Nyolcadikos vagyok általános iskolában, és jövőre megyek tovább egy gimibe. Azonban nagyon aggódom, hogy nem fog sikerülni nekem a beilleszkedés.
Visszahúzódó lány vagyok, akinek semmi önbizalma nincs. Nem szeretem az embereket, csak pár barátnőm van, velük már 5-6 éve jóban vagyok. Nem szeretek új emberekkel ismerkedni, az ismeretlenek közil mindenki unszimpatikus nekem.
Egyszóval: teljesen antiszociális vagyok.
De aggódok, mivel jövőre iskolaválás, és nagy eséllyel egy teljesen új közösségbe fogok kerülni, 0 ismerőssel.
Hogyan barátkozzal? Hogyan tudnám elérni, hogy szimpatikusak legyenek nekem az emberek? Hogyan tudnák beépülni egy közösségbe
Ha eddig nem lehetett a leírtakból kivenni: 14/L
Szerintem sok embernek ez a problémája, főleg ha egyedül kezdi az iskolát és nincs mellette senkit.
A legfontosabb, hogy az elején tarts a többiekkel, ne lássák azt, hogy folyamatosan egyedül elvagy a világodba.
Ismerkedj mindenkivel,beszélgess velük olyasmikről amiről a többi barátaiddal beszélték..
Ez ki fog alakulni magától, lényeg, hogy keresd a társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!