Valaki valami tanacs? Meg akarnak verni!
Figyelt kérdés
A sulinkban van egy lany akivel regen joban voltam. De miutan osszejott a mostani pasijaval megszunt a baratsagunk. A napokban ujra elkezdteunk beszelgetni es a srac meg akar verni! Valaki valami tanacs?2016. nov. 24. 20:03
1/5 anonim válasza:
Ha pesti vagy szívesen segítek :D még nem verekedtem éles helyzetben, de már évek óta karatézok :D
2/5 Blaustauger98 válasza:
En szoktam verekedni :D
Tanács:Az orra mindenkinek érzékeny, verd orrba es ha nem elég neki innen mehetsz tovább fejre vagy esetleg gyomorra...
Legjobb érzés az öklös tarkóra:)
3/5 A kérdező kommentje:
En is kozel 7 eve karatezok, de nem akarom megverni a sracot,mert az senkinek se lenne jo :D. Ezert szeretnek valami mas megoldast.
2016. nov. 25. 07:15
4/5 anonim válasza:
Bors spray? xD. Ilyenért börtönt is kaphatnak, szóval jó lenne ha kicsit visszavennének a "nagy" menőből, sőt, már fenyegetéssel is lehet rendőrségre menni, jogi út is van, ha "polgárként" akarsz eljárni.
El is futhatsz, én azt tenném, nem érdekel engem, nem töltöm az időm barmokkal, hogy a gettó életmódjuk szórakozási eleme legyek.
A barátnőd hogy viszonyul a dolgokhoz?
5/5 $pumika$ válasza:
Beszélj vele, h a jóember gondolkozzon már h mit mirt akar csinálni és hűtse le a vérét... am ha verekedni akar, mondd neki h jöjjön... ha nem gyávul meg akk istenesen rúgd tökön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!