Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit Csinálajak hogy egy...

Mit Csinálajak hogy egy darabig nélkülözem a barátokat . Kicsit elegem lett belőlük vagy meg bántanak vagy el hanyagolnak Valaki tudd segíteni?

Figyelt kérdés
Kicsit vissza akarom adni nekik amít ők adtak nekem
2016. nov. 20. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

És azzal mi jön helyre?

Ha hanyagolod őket, akkor azt tedd végleg. Valószínű nem illesz a társaságba.

2016. nov. 20. 14:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg akarom mutatni nekik milyen érzés mikor ők csinálják...
2016. nov. 21. 05:24
 3/5 anonim ***** válasza:

De olyan érzés nekik sose lesz. Ezek a te érzéseid. Bőven lehet, hogy belőlük közönyt vált ki, vagy bármi mást. Lehet, hogy te egészen másképp képzeled el a velük való viszonyodat, mint ők.

Megesik, hogy az ember sokkal többnek gondol egy kapcsolatot, mint a kapcsolat másik/többi tagja.

2016. nov. 21. 09:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha segítség kell sose lehet rájuk számítani és ez rosszul esik.(nagy barátok)
2016. nov. 22. 05:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Komolyan? Vissza akarod nekik adni? Ebből eddig semmi sem sült ki jól. Osztálytársam (lány, én is az vagyok) kilöktük magunk közül, mert egy ocsmány, sunyi féreg volt. Átvert minket, kiröhögött, stb. És ez addig volt így, amíg a mellette álló 1 ember el nem ment tőle. Meg ugye össz 7 -en vagyunk lányok. Mostmár ő egyedül van, és nem hagyta abba... Csak mostmár a hátunk mögött MÁSSAL csesztet minket. Ilyen volt az is, amikor az egyik felszínes barátnőjével írt hatunk közül 3 embernek üzeneteket. És az tele volt trágár szavakkal, úgy, hogy egy nála 5 évvel idősebb csajnak adta le ezeket az "utasításokat"

És ezt megszívta utána. ELÉG keményen

2018. febr. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!