Jővő megyek gimibe, mire számítsak? (Többi lent)
Szia.
Én nyolcadikos vagyok és hatosztályosba járok.
Hamar be lehet illeszkedni, meg lehet szokni. A tanárok nekünk azt mondták, hogy a nagyok nagyon kicsinek látják a 7.-8.-osokat, de én ezt nem vettem észre, a nagyok is kedvesek. Szerintem lehet nagyobbakkal is barátkozni, én egy 2 évvel felettem járó lánnyal nagyon jóban vagyok. De ismerek sok ilyen esetet.
A beilleszkedésre meg lesz gólyabál, gólyatábor, de én hamar megszoktam, de más mint az általános (jó értelemben). Nem kezelnek dedósként, szabadabbnak érzem magam, nem szabnak meg mindent, szünetbe oda mész ahova akarsz az iskolán belül. Nekünk általánosban még az udvarra se szabadott úgy kimenni és azt is megmondták hogy naponta csak egyszer mehetsz büfébe.
"Jővő megyek gimibe"
Nem bántásból írom, de ha gimibe mész figyelj a helyesírásra. Ettől a félmondattól egy magyartanár agyérgörcsöt kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!