Holnap megyek először pszichiáterhez. Mire számítsak?
Milyen orvosi leleteid vannak? Szoktak kérni labort, alapvizsgálatokat, vérnyomás, stb. , hogy megállapitsák az egészségügyi alapállapotodat. Nem vagy-e cukorbeteg, stb. Ezeket azért a háziorvosnak is meg kéne nézetnie, tehát talán ilyen leleteknek a birtokában vagy, vidd magaddal.
Szoktak csináltatni különféle teszteket, szóbeli-írásbeli feladatokkal, a szellemi-mentális állapotod felmérésére.
A vagdosás kemény dolog, erre nyilván lesz orvosi reakció. A drgora is rá fognak kérdezni illetve meg fogják vizsgálni szerintem.
Szerintem kórházi beutalót fogsz kapni, és a benttartózkodás alatt többrétegű kivizsgálásod lesz.
Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki irta, hogy bármilyen gyógyszert is irnak, az csak tüneti kezelés. A problémáidat nem oldja meg. Nem tudom, milyen gondjaid vannak, de akár anyagi, akár magánéleti-párkapcsolati, akár munkahelyi, akár családi veszteségek értek, stb., a gondokat egyetlen orvos sem fogja tudni neked megoldani. Kapsz valamilyen bogyót, ami letompit, lenyugtat, de a gondok megmaradnak. Ha szerencséd van, akkor kapsz a kórházban olyan jó pszichoterapeutát, aki megtanit arra, hogyan kezeljed a gondjaidat. mert problémái mindenkinek vannak, csak tudni kell kezelni őket.
Nagyon furcsa, mert csak felírt egy kedélyjavítót, meg Rivotrilt, és annyit mondott, hogy próbáljak minden napra kitűzni egy kisebb célt, és azt valósítsam meg. Semmi kórházi beutaló, vagy hasonlók.
A problémáimat nagyon szeretném mihamarabb megoldani, mert felemésztenek, viszont ezeket nem tudom tanácsok, és segítség nélkül, szóval nem érzem előrébb magam, és még táppénzen is vagyok. Ezt mondtam is az orvosnak, de nem tudott mit reagálni rá.
Van esetleg valami ötletetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!