(Főleg lányok! ) Szerintetek bunkó vagyok, vagy jól csináltam?
Figyelt kérdés
Egy beszámolót kellett írnom, de meghalt a nyomtatóm ezért egy osztálytársnőmet kértem meg(aki mellesleg eléggé tetszik nekem), hogy nem-e tudná kinyomtatni nekem. Kinyomtatta és vettem neki egy csokit amit ma oda akartam adni neki de nem fogadta el aztán kb 15 percen keresztül beszéltem neki hogy "légyszíves fogadd el", "kérlek fogadd el" stb stb aztán nagynehezen elfogadta. Ez a 15 perces beszéd miatt bumiónakntarthat vagy rendesnek?2016. nov. 18. 16:27
11/22 anonim válasza:
Szerintem nem lesz belőle gond. Te is jól tetted, hogy akartad valamivel viszonozni, és ő is rendes volt, hogy körbekínálta a csokit.
12/22 anonim válasza:
Azért egy csoki szerintem kicsit sem bizalmaskodás... Az csak egy csoki.
Azzal sem értek egyet, akinek ez azért baj, mert akkor viszonozni kell. Nem kell, a szívesség már meg volt, ezzel kiegyenlítődik!
Én elfogadtam volna simán, de ha valamiért nem akarom, akkor nem akarom, ezt is meg kell érteni. De erről már regéltem korábban, én voltam a 2. hozzászóló.
Igazából nem értem, hogy egy ilyen apró közjátékon mit kell ennyit pörögni... Nem történt semmi gond, tovább lehet lépni. De tényleg nem mindenki díjazza az erőltetést, s mivel ő tett szívességet, ne akarjunk ráerőltetni valamit, ez nekem így logikus...
13/22 A kérdező kommentje:
#10 szereti a csokit, vagy legalábbis nem nemszereti :D sokszor láttam már olyan kis Buenokaat enni és gondoltam hogy akkor veszek neki egy nagyobbat ha már ennyire rendes volt
2016. nov. 18. 16:48
14/22 A kérdező kommentje:
És megint köszi az újabb válaszolóknak :)
2016. nov. 18. 16:49
15/22 anonim válasza:
Mi az a bumió akna tár? Csak nem robbanószer van nálad? Rád hívom a Tek-et öreg, nekem itt ne pattogjál...
16/22 anonim válasza:
Szerintem jól volt ez így ahogy volt. A lány is nagyon helyes, hogy megkínált mindenkit vele. Úgy gondolom, azért tartott olayn sokáig, a meggyőzés, mert zavarba jött a szokatlan hálától, természetesnek vette, hogy segít. De így jó, a hála szép dolog, az a bunkóság, aki már nem is érti ezt a szót.
17/22 anonim válasza:
Én gyűlölöm, ha semmibe vesznek, és nem értik meg, hogy nem. Ha meg ezt valaki 15 percig nyomja, azt ignorálnám. Ahogy ő is azt, hogy nem.
18/22 anonim válasza:
Olyan szűkszavúan írtad le a történetet :(
Mesélj még!
19/22 A kérdező kommentje:
ezt direkt az utolsónak :D Egy hideg keddi nap volt, eszembe jutott, hogy beszámolót kell csinálnom péntekre, ezért elkezdtem( Szent-Gyorgyi Albert munkásságáról) kb másfél napot vett igénybe(információkereséssel, leírással egyben) viszont ezután rájottem hogy valami nem oké a nyomtatómmal mert folyton beleakad a papír és furcsa hangokat ad ki, ezért ráírtam erre a bizonyos osztálytársnomre, hogy megtisztelne ha kinyomtatná( ez délután 4korul volt) aztán tegnap elvettem keresni nekei valamit hogy azért csak úgy a semmiért ne csinálja meg, a sarki boltban találtam eg oreós milkát(1 euró korul volt) ezt megvettem, és másnap(tehát ma) elvittem neki a suliba, ebédszunetben adtam neki oda, úgy, hogy odaálltam és mondtam, hogy ´´Koszi szépen a nyomtatást´´ enyhén mosolyogtam, o nem fogadta el, én erre mégegyszer megkértem hogy vegye el, aztán letettem mellé a padra, de o visszahozta aztán megint odaadtam neki, aztán még parzor megkértem rá hogy vegye el, és kiegyeztunk abban, hogy egy részeét elosztja, én mondtam hogy oké és leultem. o adott belole 2-3 kozos osztálytársunknak aztán egy sort o is evett belole és elrekta. vége :) remélem ez elég pontos leírás volt :)
2016. nov. 18. 22:53
20/22 A kérdező kommentje:
a bumió aknatár pedig egy ISIS-es terrorista és egy huncut telefonos elírás otvozete
2016. nov. 18. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!