Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak barátnőmmel...

Mit csináljak barátnőmmel való kapcsolatommal?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni a helyzetet.

Régebben volt egy majdnem 1 éves időszak, amikor nem beszéltem vele. Ez teljes mértékben az én hibám volt amit el is ismertem neki. Egy jó ideje újra beszélünk, próbálom helyrehozni amit elrontottam. Szoktunk írni egymásnak facen. Tegnap néztem üzenőfalát. Kint van két helyen is h nagyszerűen érzi magát egy másik barátnőjével. Hát nem tudom lehet h köcsögség de azért kicsit rosszul esik. Hiába írok neki, van h több mint egy hónapot kell várnom h visszaírjon, amit előtte írtam arra nem reagál, mintha nem is írtam volna. Most is nem rég megint az én nyomoromról beszéltünk, mikor megkérdeztem h vele mi van arra már nem is válaszolt. Értem én h nincs ideje. Ma megnéztem h az egyes bejegyzésekre mikor válaszolt. Azokra van ideje válaszolni de nekem pár mondatot írni már nincs.

Látom h sokszor zölden van fent, de még csak nem is látta az üzenetemet. Vagy van h látja de egy hónap mire válaszol.

Nyilván meg fogom vele beszélni a dolgot, mert ha csak húzom halasztom veszekedés lesz belőle.

Szerintetek mit csináljak? Hogy tudnám helyreállítani a barátságunkat, ami már nem lesz olyan mint annak előtte?

Nagyon szeretem barátnőmet, nem akarom elveszíteni.

25/L

2016. nov. 17. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne beszélj meg semmit, egyelőre bizonyíts szorgalmasan. Egy évre leléptél a térképről, még szép ha nem bízok meg benned azonnal.
2016. nov. 17. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Igyekszem bizonyítani. :) Minden erőmmel azon vagyok h újra jó legyen a viszonyunk.

Csak vannak lelki problémáim, amik miatt néha elég nagy hülyeségeket mondok és magamra haragítom. Persze bocsánatot kérek. 3 hónapig nem volt ilyen, azon vagyok h jobban legyek, de nemrég volt egy kis hülyeség amit sikeresen megtudtunk beszélni. Ez már haladás.

2016. nov. 17. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Hibáztál, ez igaz. De el is ismerted és bocsánatot is kértél sőt bizonyítottál is már neki. Ő meg szórakozik veled hogy nem ír vissza. Inkább mondaná hogy nincs ideje rád vagy inkább mondaná hogy nincs kedve beszélgetni és nem fog megbocsátani. A legtöbb ember olyan hogy ha látja hogy igyekszel nem fog nyitni feléd. (az én barátnőm is ilyen) mond meg neki hogy mondja meg hogy mi van most és hogy miért szórakozik veled,vagy csak simán várd meg hogy ő írjon vagy ő igyekezzen és addig ne lépj vele kapcsolatba. (jó ez lehet hogy kicsit durva de én így gondolkodok)
2016. nov. 17. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Elég hülye indokok voltak, amiért nem beszéltem vele ilyen sokáig. Úgy gondolom megérdemlem h megbűnhődjek érte.

De nagyon szeretném helyrehozni.

2016. nov. 17. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbál vele megbeszélni, de egyébként inkább felejtsd el őt sajnos.

De persze van esély és sok sikert!

2016. nov. 17. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó. Akk ha nem találod jogosnak hogy ne beszélj vele vagy kivárd hogy ő igyekezzen, vagy hogy elmond neki hogy azért ő is hibás, megértem, látszik hogy nagyon sajnálod ami történt és nem akarod h véletlen is még jobban összevesszetek. Akk. Beszélj meg vele egy találkozót és ne csak interneten beszélges vele! Egy találkozót, ahol csak ketten vagytok és beszéljetek meg mindent. Mondj el neki mindent őszintén, hogy miért nem beszéltél vele, meg hogy tényleg indokokat találtál ki és hogy nem volt rá időd, és h nem foglalkoztál vele, mert hülye (nem sértésből mondom, mert am szerintem nem csak te vagy hibás, de hogy érezze h megbántad) voltál és hogy tényleg mennyire hiányzik neked, és nem akarod elveszteni mert nagyon sokat számít neked. Hátha megbocsát. (Bocs ha szóismétlés vagy hiba van a szövegbe, nem olvastam át.)
2016. nov. 18. 15:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Szoktunk találkozni. Csak ritkán. Olyankor van bőven mit kibeszélni. Már személyesen is bocsánatot kértem és megmondtam h mekkora állat vagyok amiért ezt csináltam. Kösz a kedves és megértő szavakat! Jó h nem támadtál le. :)
2016. nov. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!