Mit csináljak barátnőmmel való kapcsolatommal?
Megpróbálom röviden leírni a helyzetet.
Régebben volt egy majdnem 1 éves időszak, amikor nem beszéltem vele. Ez teljes mértékben az én hibám volt amit el is ismertem neki. Egy jó ideje újra beszélünk, próbálom helyrehozni amit elrontottam. Szoktunk írni egymásnak facen. Tegnap néztem üzenőfalát. Kint van két helyen is h nagyszerűen érzi magát egy másik barátnőjével. Hát nem tudom lehet h köcsögség de azért kicsit rosszul esik. Hiába írok neki, van h több mint egy hónapot kell várnom h visszaírjon, amit előtte írtam arra nem reagál, mintha nem is írtam volna. Most is nem rég megint az én nyomoromról beszéltünk, mikor megkérdeztem h vele mi van arra már nem is válaszolt. Értem én h nincs ideje. Ma megnéztem h az egyes bejegyzésekre mikor válaszolt. Azokra van ideje válaszolni de nekem pár mondatot írni már nincs.
Látom h sokszor zölden van fent, de még csak nem is látta az üzenetemet. Vagy van h látja de egy hónap mire válaszol.
Nyilván meg fogom vele beszélni a dolgot, mert ha csak húzom halasztom veszekedés lesz belőle.
Szerintetek mit csináljak? Hogy tudnám helyreállítani a barátságunkat, ami már nem lesz olyan mint annak előtte?
Nagyon szeretem barátnőmet, nem akarom elveszíteni.
25/L
Igyekszem bizonyítani. :) Minden erőmmel azon vagyok h újra jó legyen a viszonyunk.
Csak vannak lelki problémáim, amik miatt néha elég nagy hülyeségeket mondok és magamra haragítom. Persze bocsánatot kérek. 3 hónapig nem volt ilyen, azon vagyok h jobban legyek, de nemrég volt egy kis hülyeség amit sikeresen megtudtunk beszélni. Ez már haladás.
Elég hülye indokok voltak, amiért nem beszéltem vele ilyen sokáig. Úgy gondolom megérdemlem h megbűnhődjek érte.
De nagyon szeretném helyrehozni.
Próbál vele megbeszélni, de egyébként inkább felejtsd el őt sajnos.
De persze van esély és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!