Húsgombócka kérdése:
Hogyan szerezzük vissza a legjobb barátnőnket?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőnk(16) összejött egy nála fiatalabb fiúval(15) ,körülbelül 1 hónapja . És mióta vele van azóta nagyon sokat változott ,sajnos.Szinte már nem is foglalkozik velünk .Pedig nincsenek is régóta együtt. Meghivtuk őt a kedvenc kávézónkba és ezt us elutasította ,mivel ő a szerelmével fog akkor találkozni.
Nagyon szeressük őt és nagyon jó baráti kapcsolatunk van . És szeretném ha ez így is maradna. Szóval szerintetek mivel tudnánk vissza húzni magunkhoz hogy továbra is meglegyen az a jó baráti viszony?
Tudom hogy kell nekik is egy kis tér,hagyunk is nekik.De az már túlzás hogy szinte hozzánk sem szól .
Mi a véleményetek erről,és mit tegyünk hogy ugyan úgy foglalkozzon velünk mint ezekelőtt ? ...
2016. nov. 15. 22:42
1/3 anonim válasza:
Mondd el neki hogy így éreztek. Rá fog jönni, hogy ti a barátja előtt is ott voltatok neki, és utána is mellette álltok majd.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval, viszont ha a barátnőtök már nem úgy viselkedik, mint ahogy azelőtt, na az már baj,lehet a palija befolyásolja! Sajnálom nagyon, nekem is volt hasonló élményem, és elveszítettem egy baromi fontos barátságot ez végett.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen a barátja valóban befojásolja , csak hogy ő ezt tagadja .
2016. nov. 15. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!