Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire vagyok gáz, hogy ezt...

Mennyire vagyok gáz, hogy ezt engedem?

Figyelt kérdés

Nehezen bízok meg az emberekben, az illetővel pedig nagyon jól érzem magam. De akad némi kivetnivaló, többek között az, hogy sok mindenkit lenéz, sok mindenben én is egyetértek vele, de azokat az embereket, akiket lenéz, és kinevet előttem, másnap már mosolygósan hallgatja, beszél velük a suliban. Nagyon sok dolgot csinálunk közösen, majdnem mindig együtt vagyunk, ha lehet. De a másik gond, amit megkérdőjelezek, az az, hogy az olyan embereket, akikről tudja, hogy utálom őket, mert rosszat tettek nekem, vagy ők sem tartják szívesen a kapcsolatot velem, és beszélek neki róluk, akkor csak egyetértően bólogat. Majd még aznap azt látom, hogy beszél velük, ír velük. Ezt mire véljem? Kétszínű? Tényleg abba kellene hagynom vele a barátkozást?

Azt mondta, szeret velem lenni, ami nála nagy szó.

2016. nov. 10. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, kétszínű.

" az embereket, akiket lenéz, és kinevet előttem, másnap már mosolygósan hallgatja"

" Azt mondta, szeret velem lenni, ami nála nagy szó."

Gondolkodj egy kicsit!

2016. nov. 10. 15:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képes felfogni, hogy valóban ilyen, ha ennyire jól érezzük magunkat együtt.
2016. nov. 10. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy lehet nem akar senkivel rosszba lenni. Vannak helyzetek amikor utálsz valakiket, és nem kell velük szóba állnod, és van olyan is, amikor utálsz valakiket, de többet vesztenél vele, ha elkezdenéd játszani a durcit. Erre én azt mondanám, békeszerető. Meg lehet ezt is érteni.
2016. nov. 10. 15:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Bevallom, egy kicsit rosszul esett, hogy én kibeszéltem magamból a dolgokat, mennyire zavar az illető, stb, és ő pedig lájkolgat neki.

Vagy ha van egy komolyabb problémája, akkor látom, hogy másokkal is megbeszéli, akikben meg sem bízhat!!!

2016. nov. 10. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:

pitiáner dolgok ezek.

eleve mi ez,hogy te utálsz valakit,meg rosszban vagy valakivel?

keresztbe tett az üzletedbe,a megélhetésedbe,veszélyezteti a te vagy a családod testi épségét?

fingod nincs arról,hogy milyen az amikor valóban rosszban vagy valakivel.

a barátnővel meg a simulékony stílusa ellenére lehetsz jóban,de komoly dolgokba nem avatnám be és bizalmas dolgokat sem bíznék rá.

mindenkit arra használj amire való.

ő időeltöltésre pletykálni lehet hogy pont tökéletes,de mást ne várj tőle.

2016. nov. 10. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:

És nem tudnám megváltoztatni?

Amúgy igazad van, és rosszban sem szeretek mással lenni, de vannak emberek, akik mondjuk extrém dolgokba mentek bele, és túlzás volt, amit csináltak, holott én nem bántottam őket. Nem részletezném, hogy véletlenül ne ismerjenek fel.

Nem tudom, megéri e foglalkozni vele, adni neki egy esélyt.

2016. nov. 10. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt anno egy ugyanilyen barátom. Folyton mindenkit kibeszélt nekem, aztán azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen normális ismerőse és egyedül engem kedvel közülük, én meg elhittem neki, aztán kiderült, hogy azoknak, akiket előttem szidott, a hátam mögött mindennek elhordott :"D Úgyhogy én a helyedben hanyagolnám az ilyen kétszinű embereket, mert szinte 100%, hogy a hátad mögött veled is ugyanazt csinálják.
2016. nov. 10. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Napraforgó.

Én semmiképpen nem bíznék meg egy ilyen emberben, aki másokat kibeszél, majd a szemükbe vigyorog. Miért lennél te különleges? Hidd el, aki ilyen, annak nincs igazi barátja. Téged ugyanúgy kitárgyal azokkal, akiket te utálsz, utána meg jópofizik neked.

Ettől függetlenül barátkozhatsz vele, ha jól érzitek magatokat együtt, csak mondjuk a titkaidat meg a fontos dolgaidat ne vele beszéld meg.

2016. nov. 10. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Többnyire reálisan, tisztán átlátom a dolgokat, de ez most nem megy.

Vagy valaki barát, vagy nem. Nekem igazi kell, nem csak olyan, akivel jól érzem magam, viszont nehéz ott hagyni, legalábbis időbe telik.

2016. nov. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!