Fiúk, mit gondoltok a vicces lányokról?
Figyelt kérdés
Gimis vagyok, és a legjobb barátnőmmel folyton viccelődünk, röhögünk, mi vagyunk az osztály bohócai :D De egyben osztályelsők is :) Szerelmünk persze még sosem volt, de még persze ráérünk xD Viszont engem senki se csíp, valahogy kerülnek, és a legtöbben szóba se egyednek velem. Régen sosem voltak barátaim, főleg a félénkségem miatt, és nagyon sokat sírtam ezért. Most viszont van 1 xD Fiúk, ti mit gondoltok ezekről a lányokról?2016. nov. 9. 15:22
1/18 anonim válasza:
nyilván több lehetőség is van, hogy miért kerülnek. Kapásból az ugrik be, hogy talán csak ti ketten tartjátok magatokat viccesnek-szellemesnek-humorosnak, de lehet, hogy mindenki más idegesítő, feltűnési viszketegségben lévő mitugrász p_csáknak tart titeket. Viszont az is lehet, hogy egyszerűen furának és kicsit túl közvetlennek találják ezt a stílust, ez némelyeket elriaszthat. Szerintem alapvetően jó dolog a vidámság, jókedv, de mint mindennek, ennek is érdemes határt szabni. Engedj másokat is érvényesülni a közeledben. Próbáld megtanulni, hogy milyen helyzetekben érdemes szabadjára engedni a hülyéskedést, és mikor kell inkább kicsit komolyabbra venin a témát. Egyébként még alakulni fog ez, szerintem felesleges aggódnod
2/18 anonim válasza:
Azt, hogy ha minden mondatodba "xD"-t teszel, még nem leszel vicces.
3/18 anonim válasza:
Mindennek megvan a helye és az ideje... fontos a mértékletesség, ez szinte mindenre igaz. A humor jó dolog, de ha valaki egész nap riheg-röhög, az már számomra antipatikus, mert ez már kajlaság. A bohóc mentalitású embereket nem kedvelem.
5/18 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
7/18 Adamka1119 válasza:
Óriási értéknek tartom ha valaki szereti és érti a viccet és van humorérzéke :)
8/18 anonim válasza:
Azt, hogy szeretnék veled összebarátkozni. :)
9/18 A kérdező kommentje:
Én ezt most nem úgy értettem, hogy retaldált beképzelt pcsák vagyunk. Ahogy említettem, igenis visszahúzódó vagyok, és csak vele jövök ki. Így sincs önbizalmam, köszönöm a válaszokat, most már tényleg semennyi nincs, legszívesebben felakasztanám magam az ilyen emberek miatt... :'(
2016. nov. 9. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!