Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt miért csinálja, mit...

Ezt miért csinálja, mit tegyek, hogy ne rontsa el a kedvem?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, több mint 10 éve és jó barátomnak tartom, jól is kijövünk legtöbbször. Azonban neki valamiért fáj, ha nekem elkezd valami tetszeni valami. Én mindig meghallgatom, amikor neki tetszik valami és áradozik róla, egy rossz szavam sincs rá. Amikor viszont nekem elkezd valami tetszeni, azt ő valahogy megutálja és nekem kezdi el szidni. Úgy tudnám elmagyarázni, hogy tetszik egy film, sorozat vagy hasonló és megemlítem valahogy ő azt egyből megutálja és elkezdi szidni nekem. Olyanra is volt példa, amikor ő mondta valamire hogy jó, én előbb hozzájutok, megtetszik, akkor ő azt is elkezdi utálni. Engem már az sem zavar, ha mindig elkezdi utálni ami nekem tetszik, csak ne nekem szidja. A másik meg hogy néha nagyon ellentmondásos, mond xy dolgot régen, aztán meg elkezdi állítani az ellenkezőjét és így vitázzon az ember, ha meg felhívom rá a figyelmét, akkor letagadja. Tegnap is nagyon elrontotta ezzel a kedvem este és ez mindig előjön nála 2-3 havonta, mit tudnék ellene tenni?

2016. nov. 6. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos, nekem pont ezért nem kellenek barátok. Ne haragudj.

24f

2016. nov. 6. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik barátom ilyen, őt sem értem miért :(
2016. nov. 6. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én erre azt szoktam mondani hogy "hát, nekem meg tetszik, ennyi".

Amúgy nekem volt egy "barátnőm", kilencedikben osztálytársak voltunk, nekem életemben nem volt pasim és 15 évesen jött el az a kor mikor kezdett zavarni mert körülöttem mindenki elkezdett fiúzni (persze nem szexelni, csak kézfogás, puszi, találkozgatni a legtöbb esetben), ő meg minden héten jött hogy "fúúú a nemtom ki olyan cuki, megfogta a kezem meg puszit adott meg elmentünk ide és ide és..." én meg ott hallgattam minden 1-2 hétben más srácról hogy fú de jól elvoltak xy-al én meg hallgatom azzala tudattal hogy felém se nézneka srácok, aztán flélv után jött egy új srác az osztályba és összejöttünk, egymás mellett ültünk persze mivel suli azért próbáltam moderáln ia dolgot szóval még puszit se nagyo nakartam osztályban adni, erre odajön hozzám ugyanaz a csaj hogy "figyi, ne itt turbékoljatok már, tudod van aki még szingli és nem akarja hogy az arcába dörgöld hogy neked van valakid".......

Ezen a ponton ránéztem és közöltem "baxd meg, egész eddig téged hallgattalak erről, bírd ki".

2016. nov. 7. 12:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit mások a körülmények, de tényleg van hasonlóság a kettő között. Én ezt nem értem ,ha barátok vagyunk, akkor miért irigy a másikra, miért akarja bántani? Én a barátaimat szeretem, sosem akarom bántani őket :(
2016. nov. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!