Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találhatnék rá olyan...

Hol találhatnék rá olyan emberekre, mint én?

Figyelt kérdés

Érdeklődési köröm a filmek, és azok saját kezű készítése, és a röplabda.

Megfelelő röplabda edzést csak egyet találtam, viszont ott nem igazán voltak befogadóak az emberek. Film vagy videó készítő szakkört pedig nem találtam, pedig szívesen összeállnék néhány ilyen emberrel, hogy saját kisfilmeket készítsünk, akár csak a saját szórakozásunkra is.

Ötletek?

17/F/Pest

2016. nov. 4. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ötletet nem nagyon tudok mondani. De én operatőr/filmes-ként akarok majd dolgozni később :D beszélgethetnénk, ha van kedved.
2016. nov. 4. 12:57
 2/4 anonim válasza:

:D hasonló problémák vannak nálam is.Vannak barátaim de csak felszínes sulis barátságok.Persze én próbálnék keresni hozzám hasonló embereket de eddig nem találtam.

Ui.Unokatesóimmal rendszeresen készítettünk ilyen kisfilmeket de olyan szinten lettek tragikusan rosszak hogy abbahagytuk.16/L (Szeged)

2016. nov. 4. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van instád akkor ott keress embereket akikkel tudnál valami jó kisfilmet összeállítani, ha nincs akkor facebookon tuti vannak ilyen csoportok. Amúgy hasonló a helyzet, csak én fotósnak készülök. :D 14/F
2016. nov. 7. 17:26
 4/4 kazir válasza:

Szerintem, ha azt csinálod, tanulod, ami közben örömmel tölt el, szereted, lelkes vagy benne, ez a lényeg. Csináld! Tanuld, fejleszd magad, gyakorolj! Fogadd el, hogy egyedül vagy és Te magad vagy egy önálló lény és ez mindig így lesz. Hidd el... Ne azzal törődj, hogy ki van melletted, hanem azzal, hogy Te hogy érzed magad. Ha olyan dolgokat csinálsz, amit szeretsz, jól érezheted magad. Ha azt, hogy jól érezd magad, társas kapcsolatoktól várod, csak akaszkodni fogsz és nem keresik majd a társaságod.

A szeretetteljes tevékenységek feltöltenek energiával (belülről) és hasonló embereket fogsz magad mellett találni egyszercsak. Ha már feladtad és nem ezzel törődsz, hanem csak magaddal. ;)

2016. dec. 4. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!