Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Millyen közös témát találhatné...

Millyen közös témát találhatnék velük?

Figyelt kérdés

Van 2 német srác akiket már évek óta ismerek (4 éve pontosabban). Egyszer voltak nálam, én szintén voltam náluk és most rajtuk a sor, hogy hozzánk jönnek, de ezúttal 2 napra (erre a hétvégére).

Oké, hogy az alap dolgokat megbeszéljük, de még milyen témákat tudnék felhozni? Jó, lehet bénán hangzik, de nem vagyok annyira jó témafenntartásban és félek hogg egy idő után kifogyok a szóból.

17/L

2016. okt. 6. 20:16
 1/1 Sándor Dombi válasza:

Általában a témák maguktól jönnek ahogy beszélgetsz velük, egyik kapcsolódik a másikba. De ami a srácokat érdekelheti főleg az a film, sport, autók és a csajok:)

Két dolgot összekötve plö megkérdezheted tőlük mit szólnak Hosszú Katinkához és a teljesítményéhez:))

2016. okt. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!