Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 3 év kihagyás megbocsátható...

3 év kihagyás megbocsátható egy barátságban?

Figyelt kérdés

Az elején elmentem hozzá minimum 20-szor. Mindig lekoptatott. Most meg ő jönne hozzám.

Elhiszem, hogy van olyan külföldi barátod, akit 5 éve nem láttál személyesen, de mi nem is írogattunk egymással, 0 kapcsolat volt.

Pedig 1 km-re lakik tőlem, és ugyanúgy volt ideje, barátai, akikhez mindig járt. Szóval semmi magába fordulás, depresszió, vagy olyasmi, ami indokolna egy ilyen kimaradást. Tehát voltak barátai, nem kellettem, félrerakott.

2016. okt. 31. 20:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

6.: "Minek kérdeztél? kórusban szidjunk egy ismeretlent?"

De azért engem el tudsz küldeni a pokolba, mi? Szinte automatikus már, hogy ezen az oldalon mindig a kérdező lehet a hibás.

Fejtsd már ki légyszíves bővebben is, amiket írtál. Ide, vagy privátba, mert azt nem fogadom el, hogy menjek a pokolba, amiért velem szemét volt valaki, és én nem bocsájtok meg.

2016. okt. 31. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:

(bocs, csak idegesítő, ha valaki feltesz egy kérdést, de van határozott elképzelése a feleltről és nem is lehet kimozdítani abból. Szerintem így időpazarlás mindkét részről a gyakorizás. Különösen a családi témában van ez, hogy feltesz valaki egy álkérdést - majd 500 kórusban szidják az egyébként ismeretlen felet anyóst/szerető/ szomszédot/ anyát stb.)

----------------------

Nekem bevált ez a zen buddhista mondás.

"Ami jön, azt fogadjuk, ami megy, azt engedjük."

*

2016. okt. 31. 23:31
 13/14 A kérdező kommentje:

"(bocs, csak idegesítő, ha valaki feltesz egy kérdést, de van határozott elképzelése a feleltről "

Hát persze hogy van saját elképzelésem :D

Hiszek valamiben már évek óta, és majd valaki 3 mondattal semmivé teszi, szép is lenne mi?

Én a kulturált vitatkozásban hiszek, ezért is járok ide.

""Ami jön, azt fogadjuk, ami megy, azt engedjük." "

Ez a mondás nagyon szép! Le van írva, hogy mire érvényes? Tudod mi a legszebb ezekben a mondásokban? Az, hogy arra alkalmazhatjuk, amire csak akarjuk.

Fogadjunk ha épp a síneken állsz, és eszedbe jut ez a bölcs mondás amikor éppen jön a vonat, akkor tuti elugrasz, és nem fogod fogadni :D

Ennyit az összes vallásról. Bárhogy lehet értelmezni mindent, meg arra lehet használni, amire csak akarjuk. Pont emiatt nem érnek semmit sem.

2016. nov. 1. 07:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben.
2016. nov. 1. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!