3 év kihagyás megbocsátható egy barátságban?
Az elején elmentem hozzá minimum 20-szor. Mindig lekoptatott. Most meg ő jönne hozzám.
Elhiszem, hogy van olyan külföldi barátod, akit 5 éve nem láttál személyesen, de mi nem is írogattunk egymással, 0 kapcsolat volt.
Pedig 1 km-re lakik tőlem, és ugyanúgy volt ideje, barátai, akikhez mindig járt. Szóval semmi magába fordulás, depresszió, vagy olyasmi, ami indokolna egy ilyen kimaradást. Tehát voltak barátai, nem kellettem, félrerakott.
6.: "Minek kérdeztél? kórusban szidjunk egy ismeretlent?"
De azért engem el tudsz küldeni a pokolba, mi? Szinte automatikus már, hogy ezen az oldalon mindig a kérdező lehet a hibás.
Fejtsd már ki légyszíves bővebben is, amiket írtál. Ide, vagy privátba, mert azt nem fogadom el, hogy menjek a pokolba, amiért velem szemét volt valaki, és én nem bocsájtok meg.
(bocs, csak idegesítő, ha valaki feltesz egy kérdést, de van határozott elképzelése a feleltről és nem is lehet kimozdítani abból. Szerintem így időpazarlás mindkét részről a gyakorizás. Különösen a családi témában van ez, hogy feltesz valaki egy álkérdést - majd 500 kórusban szidják az egyébként ismeretlen felet anyóst/szerető/ szomszédot/ anyát stb.)
----------------------
Nekem bevált ez a zen buddhista mondás.
"Ami jön, azt fogadjuk, ami megy, azt engedjük."
*
"(bocs, csak idegesítő, ha valaki feltesz egy kérdést, de van határozott elképzelése a feleltről "
Hát persze hogy van saját elképzelésem :D
Hiszek valamiben már évek óta, és majd valaki 3 mondattal semmivé teszi, szép is lenne mi?
Én a kulturált vitatkozásban hiszek, ezért is járok ide.
""Ami jön, azt fogadjuk, ami megy, azt engedjük." "
Ez a mondás nagyon szép! Le van írva, hogy mire érvényes? Tudod mi a legszebb ezekben a mondásokban? Az, hogy arra alkalmazhatjuk, amire csak akarjuk.
Fogadjunk ha épp a síneken állsz, és eszedbe jut ez a bölcs mondás amikor éppen jön a vonat, akkor tuti elugrasz, és nem fogod fogadni :D
Ennyit az összes vallásról. Bárhogy lehet értelmezni mindent, meg arra lehet használni, amire csak akarjuk. Pont emiatt nem érnek semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!