Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 3 év kihagyás megbocsátható...

3 év kihagyás megbocsátható egy barátságban?

Figyelt kérdés

Az elején elmentem hozzá minimum 20-szor. Mindig lekoptatott. Most meg ő jönne hozzám.

Elhiszem, hogy van olyan külföldi barátod, akit 5 éve nem láttál személyesen, de mi nem is írogattunk egymással, 0 kapcsolat volt.

Pedig 1 km-re lakik tőlem, és ugyanúgy volt ideje, barátai, akikhez mindig járt. Szóval semmi magába fordulás, depresszió, vagy olyasmi, ami indokolna egy ilyen kimaradást. Tehát voltak barátai, nem kellettem, félrerakott.

2016. okt. 31. 20:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Most meg koptasd le te!
2016. okt. 31. 20:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2016. okt. 31. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megérteni, ha nem tudsz megbocsátani, sosem voltál a barátja.
2016. okt. 31. 20:39
 4/14 A kérdező kommentje:

3. És ő talán volt valaha az én barátom?

Szerintem én sokkal inkább az voltam, mint ő nekem :)

Hagyjuk már a kamukat...

Még a végén én leszek a rossz, amiért arányosan akarok reagálni...

2016. okt. 31. 20:42
 5/14 A kérdező kommentje:

Ezeket a megbocsátós olcsó dumákat is csak azok találták ki, akiknek szükségük van a megbocsátásra.

Pedig nagyon egyszerű, nem kell mindent megtenni a másikkal, és akkor megbocsátani sem kell.

Bocsásson meg az Isten, az ő dolga, amibe én nem avatkozom bele.

2016. okt. 31. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:

hát akkor menj a vasporos pokolba kérdező!

Minek kérdeztél? kórusban szidjunk egy ismeretlent? nem fogjuk - én megbocsátanék, és ha jönne fogadnám. Volt ilyen az életemben, nem is egy, jóval később értettem meg miért volt így és jó hogy így volt.

De persze te meg azt csinálsz, amit akarsz.

2016. okt. 31. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért támadjátok a kérdezõt, ha ló nincs szamár is jó?A mai világban már nincs igazi barátság, se semmi.Szinjáték az egész.

En is mindig bocsátottam, mert mindig voltak kifogások,hogy mi mért történt, csak már rájöttem,hogy nem leszek senkinek a lelki szemetese.

2016. okt. 31. 22:23
 8/14 anonim ***** válasza:
miért kérdezi, ha tudja, mit tegyen? nekem eltérő tapasztalataim vannak, és nem bántam meg,hogy aki jönni akar felém, azt nem küldtem el - mindig kiderült, hogy így jó.
2016. okt. 31. 22:32
 9/14 anonim ***** válasza:

A kérdezõ ha elolvastad,hogy mit ir,többször próbálkozott, és szinte el lett dobva.Biztos a haver is dobva lett és persze,hogy most már menne, én sem fogadnám vissza.Strapálja ahhoz magát,hogy ujra a bizalmamba férkõzzön.Ennyi.

(utolsó válaszolónak)

2016. okt. 31. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
olvastam, voltam így és nem problémáztam, nagy megbocsátás sem volt, csak engedtem hogy történjenek a dolgok - és így volt jó. De a kérdező persze azt csinál amit akar.
2016. okt. 31. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!