Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ténlyeg ennyire bunkók az...

Ténlyeg ennyire bunkók az orosz lányok?

Figyelt kérdés

Oroszt tanulok, ehhez próbáltam levelezőtársat keresni az Interpals.net oldalon Ororszországból és Belorussziából. Viszont bármennyi lánynak írtam nem írnak vissza, látszik hogy elolvassák a levelet, de semmi. Pedig normálisan, udvariasan bemutatkoztam.

Van akinek kedvező tapasztalatai vannak azzal az oldallal vagy tud valami jobb oldalt javasolni (ingyenest)?

2016. okt. 29. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Küldj képet nekik, hogy egy Ferrariban ülsz.
2016. okt. 29. 15:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért is? Ez nem társkereső oldal elvileg.
2016. okt. 29. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
nekem jók a tapasztalataim. 10-ből 9 visszaír, normális a többség. valami miatt nem vevők rád. ennyi.
2016. okt. 29. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Amilyen vagy belül, azt tapasztalod kivül. Felejtsd el az orosz lányokat, és úgy általában az oroszokat.

Tanulj indiaiul.

2016. okt. 29. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
#4 bocs baromság.
2016. okt. 29. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nos a dolog egyszerű csupán meg kell törni a jeget ezeknél az orosz lányoknál. Első lépésként, küldj nekik egy képet a nemi szervedről témaindítónak.
2016. okt. 29. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tetszik jöhet a piros kéz:

[link]

2016. okt. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!