Mit csináljak? Barátnőm kopizik, nagyon idegesítő, én hobbim volt előbb a deszkázás, nem az övé.
Tehát ha jól értem. Ha mondjuk a te ismerettségi körödben hirtelen mondjuk 10-en rájönnének hogy gördeszkázni márpedig dejó, akkor azok mind tőled lopnának? Mégis miért?
Mi van akkor ha látott gördeszkázni és úgy gondolta ő is kipróbálja mert tetszik neki. Én speciel semmi kivetnivalót nem látok ebben. Bár lehet ti 16 évesek vagytok azért "fáj" ez neked ennyire. Ez egyáltalán nem "lopás" a Te szamárságod hogy annak gondolod.
Gyökér vagy. Remélem elégedett vagy a válasszal.
Jöhet a zöld kéz.
Én kezdtem el előbb lélegezni ne kopizz már!!!
Lehet hogy más örülne neki, hogy van kivel együtt lélegeznie, de nálam ez lopás...
Most komolyan. Ha barátnők vagytok akkor shoppingolás helyett nem jobb elmenni együtt deszkázni?
Én is lány vagyok és szoktam unszolni a barátnőimet a deszkázásra és volt hogy el is jöttek és jó volt. Nem nagyon értem mi ezzel a problémád
Ilyenkor kéne csöndben maradni es elgondolkodni magadon.
Akkor nem lennel olyan gyökér.
Így egyre gyökerebb leszel.
Te Gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!