Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rettentően idegesít a "legjobb...

Rettentően idegesít a "legjobb barátnőm. " Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már egy ideje csak veszekszünk,és mással lóg,meg őt hívja a legjobb barátjának (nem tudom engem még annak hív e). Mivel egy edzésre járunk,folyton cseszeget ha nem megyek el. végülis jogosan,mert ahogy elkezdődött a suli,ritkán járok, de van rá okom, mivel most felvételizünk,és eszméletlenül rá kell kapcsolatom a tanulásra,főképp matekra,kémiára,fizikára,(enyhe számolási zavar) de mostanság a többi tantárgy sem megy.nehezen működik az agyam, néha már az étrend-kiegészítő tabletták se segítenek,ráadásul elég nagy gondok vannak itthon,semmi nincs rendben. Ezekről ő mit sem tud, mert csak egy ideig voltam jó neki🤔 Folyton gúnyolódik,Olyanokat kérdez,hogy "mi volt edzésen?" "Hát k*rv@ sokmindent teszel a csapatért" "gratulálok hogy xy sokkal fontosabb" "én is majd csak edzés után tanulok, te miért nem tudsz?"

Egyfolytában ezt csinálja,ha meg normálisan válaszolok,hogy miért nem mentem,leolt,vagy ilyesmi. Alapjáraton sem szeretek mondjuk oda járni,ahol most vagyok,(kivagyok közösítve,sosincs párom)nem mehetek el,mert minden felszerelést megvettünk.

Mit tehetnék?

14/L

2016. szept. 17. 08:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Neki persze könnyű,mert mar felvették oda,ahova menni akart,mert nem évvesztes.
2016. szept. 17. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen barát nem barát. Szembesítsd azokkal a dolgokkal, amiket tett, vagy mondott neked, és úgy, ahogy most itt ezt leírtad, mondd meg neki is ;)
2016. szept. 17. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
A lányok, meg az ő barátságuk. Pfff.
2016. szept. 18. 11:45
 4/5 anonim válasza:
szerintem mindenféleképp beszéld meg vele a dolgot, hogy már nem tekinted őt barátnak (vagy legjobb barátnak), mondd el neki hogy mi a problémád és vagy megoldódik, vagy nem. Ha összevesztek nem te vagy a hibás. A többi gondjaidat pedig beszéld meg az anyukáddal, legkedvesebb tanároddal vagy olyan lánnyal/ fiú haverral aki még közel áll hozzád. :)remélem tudtam segíteni
2016. szept. 18. 17:58
 5/5 Nevem Panni ***** válasza:
Én ezért haverkodom csak fiúkkal. Sosem kérnek számon, elfogadják ha nem akarsz elmondani valamit. Nem kérdezőskődnek és nem avatkoznak bele dolgokba.
2016. nov. 3. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!