Mit lehet tenni azzal a fájdalommal, ha cserben hagy a legjobb barátod? Nekem olyan volt mintha a testvérem lenne
Tanulni kell belőle.
Nem szabad egy olyan dologhoz ragaszkodni, ami csak egyoldalú. Különben kijelenthetnéd nyíltan, hogy a szolgája vagy. Esetleg egy puli kutya.
Cserben hagyott, oké vége az egésznek.
Esetleg lehetne önvizsgálatot tartani.
Ő is tudta hogy a legjobb barátod volt?
Lehet hogy nem vagy együttérző ..talán nem hagyott el csak nehéz időszakon megy át, talán gondja van és nem akar terhelni...annyi minden lehet.
Tudod ha a legjobb barátom lenne..nem ide tenném fel a kérdést hanem a két szép szemébe.
Amikor a legjobb barátom (30 F) nem szólt hozzám ès hanyagolt, akkor nem duzzogtam, hanem felhívtam, hogy van-e valami gondja.
Kiderült, hogy megharagudott rám amiért nem megfelelően reagáltam valamire. Rájöttem, hogy tényleg paraszt voltam, bár ez akkor nem tűnt fel. Megbeszéltük, azóta minden ok.
Az a barát aki mindent tud rólad, mindenben számíthatsz rá és olyan mintha a testvéred lenne, nagyon ritkán hagyja cserben ok nélkül az embert.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!