Miért van ez a képmutatás a közösségi oldalakon? Szerintetek ez számít?
Szerintetek számít hogy valakit hányan köszöntenek meg facebookon?
Amíg aktív voltam ott kaptam minimum 50 szülinapi köszöntést.
Most huszon valamennyien írtak, de ezeknek a nagy részét nem is ismerem, ha nem írta volna ki a facebook a dátumot szerintem ez csak 3-4 ember lenne.
Viszont a családom, és 4-5 közeli barát megköszöntött, ajándékot is adott.
De mégis voltak még jópáran akiktől vártam hogy írjanak/keressenek és semmi:/
Miért van ez a képmutatás? Aki nem facebookozik napi szinten azt el is felejtik? Milyen "barátok" ezek?
18/l
Szerintem a közösségi oldalak szinte semmit sem érnek... Volt amikor töröltem is. Kb. 3 hónapig nem használtam a Facebookot,de már megint fenn vagyok, bár fontolóra vettem, hogy végleg leszállok róla. Egyszerűen borzalmas.
Akkor most válaszolok a kérdéseidre is. :)
Úgy gondolom, hogy az igazi barátok nem közösségi oldalakon köszöntik fel egymást, hanem pl. meglátogatnak, megajándékoznak, vagy ha nagyon messze van tőled az illető, azért van telefon, ha meg külföldön van, akkor talán szóba jöhet a közösségi oldal, de én inkább örülnék egy személyes levélnek (akár postán, akár e-mailben). Mert így érezném, hogy fontos vagyok az adott személynek.
Engem is fel szoktak köszönteni facebookon, van amikor olyan is ír, akit nem is ismerek... Meg a nagy része aki ír facebookon, élőben nem nagyon beszél velem, nem is mondja azt legalább hogy:"Boldog szülinapot!"amikor szülinapom van és ezt utáloom, csak arra képesek, hogy facen "jóarcoskodjanak...", közben semmi közünk egymáshoz...
Najó elég a negativitásból, nehogy leszidjuk a facebookot... ;)
Az igazi barátok érdeklődnek felőled, a többiek csak emberek, akik az életed egy részét elfoglalják...
Ja és még vmi: Szerintem a kapcsolatokat nem közösségi oldalakon kéne megélni, mint egyesek teszik... Nagyon furák a mai emberek. Néhányan tényleg úgy gondolják, hogy akinek nincs facebookja, az nem is létezik. De inkább higgyék azt, mint hogy képmutatóvá váljak. Nevezhetnek engem régimódinak, de ha megnézed, mi volt az érték pár évtizeddel ezelőtt és mi most, hát szomorú... Bár tisztelet a kivételeknek, akik olyanok mint én, és igenis szeretik a kézzel írott leveleket, szeretnek a szeretteikkel minél több időt tölteni net nélkül, illetve kedvesek lenni mindenkihez, akihez lehet...
Remélem hasznos volt ez a kis írásom. És ne keseredj el. Ez a legfontosabb mindenek előtt.
Üdv. :) 17/L
Egyetértek mindkettőtöttel:D
Végülis tényleg csak az az igaz barát, aki élőben sem felejt el
A mai világban az emberek mentalitása közömbös a másikkal szemben. Csak ugy tekintenek másokra, hogy van és kész. Felfogja hogy ember, barát stb de mégsem úgy kezeli.
De az ilyen embereket kerüld nyugodtan, én se foglalkozok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!