Vajon miért kereshetett? Kíváncsi vagyok (többi lent)
Van egy lány akivel még pár éve nyáron egy 3hetes közös program során ismerkedtünk meg, és viszonylag jóban lettünk :)
Utána voltak közös programjaink még sokat beszélgettünk, de közeledett az egyetem, mind2nknek kevés ideje volt.
be is kerültünk a várt egyetemre, addigra már nagyon keveset beszéltünk, a kevés szabadidő és annak különböző elosztásai miatt. Utoljára 1 éve beszéltünk, egészen eltávolodtunk, akkor is egy kis tanulmányi segítség miatt írt.
azóta nem beszéltünk egyáltalán. aztán most a héten írt, gondoltam megint tanulással kapcsolatban...
beszélgettünk egy keveset, megbeszéltük kivel mik történtek, aztán végül nem tanulás lett a téma, hanem hogy kimegyünk-e valamikor valamerre..
de valahogy nem tudom, nem hiszem hogy ez lehetett a fő szándék.. szerintetek miért írhatott? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!