Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan derítsem ki, hogy mi a...

Hogyan derítsem ki, hogy mi a baja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vagyok 10es, és van az osztályban 3 lány, akikkel már ötödikes korunk óta nagyon jóban vagyunk. Nem nagyon szoktunk veszekedni, vagy ha igen, akkor sem fontos dolgokon, ha bajunk van valakivel, akkor azt mindig megmondjuk neki.

Most viszont egyik barátnőm már egy pár hete nem nagyon beszél velem, kezdünk eltávolodni. Lehet azért van mert kevesebbet lógunk együtt a suliban, inkább egy másik lánnyal beszélgetek. De ez azért is van eléggé megváltozott. Ha valamin nevetünk, akkor látszik rajta, hogy nem szórakozik teljesen vagy csak gúnyból csinálja.

Próbáltuk már kérdezgetni hogy mi a baj, de mindig azt mondja hogy semmi.

Hogyan kérdezzem tőle? Mert nagyon bánt ez a dolog.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. okt. 17. 15:28
 1/5 tarnai ***** válasza:
Várj, 5-8 évet, és magad is rájössz.
2016. okt. 18. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal van baja, hogy már nem töltök vele annyi időt. De ha rákérdezek akkor csak annyit mond hogy semmi, meg nem miattunk van.
2016. okt. 18. 13:40
 3/5 tarnai ***** válasza:
Lehet, de az ellenkezője is. Légy türelmes, ha hiányzol neki, ugyis keresni fog, ha meg nem, ez van......................
2016. okt. 18. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy otthoni /magán jellegű problémája van amiről nem szívesen beszél, ez le stresszeli, ezért is nem szórakozik már olyan jól. Ez egy hülye példa, de én össze szedtem uszodából kb 8.-ban egy hüvelyi fertőzést, és nagyon nem volt vicces hüvely kúpot használni. lehet ebben a korban van vmi olyan problémája, ami miatt bizonytalan helyzetben látja magát, de nincs is igazából semmi gond. kcisit ne eröltessétek, lehet cska idp kell neki.
2016. okt. 30. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ utolsó

Most már kicsit jobb a helyzet, de itt az őszi szünet, most úgy sem tudunk találkozni.

2016. okt. 31. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!