Szerintetek mi lehet a baja velem, ti hogy látjátok?
Körülbelül fél éve, összebarátkoztam egy fiúval. Tényleg csak barátságról van szó, egy társaságban ismerkedtünk meg. Nekem ő nagyon fontos lett, mint BARÁT, mert megbíztam benne, és tényleg egy rendes, értelmes srácnak ismertem meg. Viszont az utóbbi időben úgy érzem, mintha valami miatt haragudna rám. Ha társaságban vagyunk, szinte észre se vesz, ha meg igen, akkor is belém köt, mármint abba amit mondok. Ilyenkor félre hívom, és megkérdezem mi a baja, olyankor sikerül is megbeszélni, pár napig megint minden felhőtlen, aztán kezdődik minden elölről. Bocsánatot is kérek, még ha nem is mondtam semmi bántót, de tudom, hogy ezt akarja hallani. És hónapok óta ez megy. Egyszerűen nem tudom elképzelni mi rosszat tettem, amiért ilyen, mert szerintem semmit az ég világon. De ha nem képes elmondani VALÓJÁBAN mi a baja, és megbeszélni, ilyenkor mit tudok tenni??? Mert igenis rosszul esik, azok után, hogy én mindig kedves voltam vele, hogy órákig hallgattam a sírását, és vigasztaltam, és úgy gondolom nem adtam okot arra, hogy így viselkedjen. Ha nem képes kommunikálni mit tegyek, hagyjam a francba? Mi a jó megoldás ilyenkor?
Köszönöm a válaszokat!
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!