Anyukák, velem van a baj? Ti, hogy látjátok ezt?
igen de nem kell függőségi állapotba kerülni.
biztos van még sok másik kismama aki nem ilyen hálátlan
Igen szivem, le.
Ezt el kell fogadni, és ha nem zavarna, nem írtad volna ide ki ilyen hosszan...
Szar érzés, tudom jártam én is hasonlóan, de ez van.
hagyd őket a francba és keress más sétapartnert magadnak.
Jó tudni, hogy nem csak én jártam így...
Bocsi.
Ugyanez volt nálam is, 4en jártunk sétálni, egy anyuka maradt, akivel havonta 1-2x sétálunk vagy átmegyünk egymáshoz.
A többiek nem hívnak, de látom őket sétálni. Mondjuk egyik sötétebb, mint a másik, szóval nem nagy veszteség, de az azért fájó pont, hogy tudom, a hátam mögött kibeszélnek, piszkálnak, csak mert az én házasságom virágzik, az övék meg romokban (visszahallottam).
De amikor elszóltam magam, hogy túl sok a virágom, valakinek kéne adnom, akkor mindkét anyuka azonnal jött, de kávézni leülni, vagy beszélgetni kicsit azt neeem...
Szóval összegezve: jól leépítettek, na. Téged is. Tojd le, mást nem tudsz csinálni.
Valószínű, hogy tényleg leépítettek, bár a valódi okát soha nem fogod megtudni, gyanítom.
Biztos rossz lehet, meg hát tényleg a gyerek ezt nem értheti, de sajna ilyenek mindig lesznek. Ha meg így viselkednek, akkor szerintem jobb is, ha lepattantak rólad, náluk sokkal jobb társaságod is lehet. Sétálni amúgy meg nem csak kismamákkal lehet, velem pl. nem egy gyerek nélküli barátnőm is szívesen eljön alkalomadtán, pedig mi is egy kis településen élünk. Én inkább velük vagy egyedül megyek bárhová, hogy őszinte legyek, igaz nem sok kismama van, de egyik okosabb, mint a másik, ilyenekből meg köszi, inkább nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!